x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Adrian Mititelu a demisionat

Adrian Mititelu a demisionat

24 Feb 2004   •   00:00

Dupa scandalul creat in jurul plecarii lui Rada si Stancu la Rapid, presedintele Adrian Mititelu a renuntat la functie, patronul Dinel Staicu acceptandu-i demisia.

"Mititelu e pierdut" Dupa transferul lui Rada si Stancu la Rapid, Adrian Mititelu a demisionat din functia de presedinte al clubului oltean VICENTIU NEAGOE MARIO MORCOV

Mult mediatizatul transfer al internationalilor Rada si Stancu la Rapid s-a realizat pana la urma. Presedintele Rapidului, Ioan Becali, a batut palma cu patronul oltenilor, Dinel Staicu.

RECUNOASTERE. "Pentru ca eram acoperiti in aparare am hotarat sa-i dau pe cei doi. Problemele noastre erau in atac si am primit promisiunea lui Ioan Becali ca va directiona catre Universitatea doi atacanti, dintre care unul a mai jucat in tara", a declarat Dinel Staicu. In ceea ce il priveste pe Adrian Mititelu, acesta s-a tinut de promisiune si a demisionat din functia de presedinte al clubului oltean dupa plecarea lui Rada si Stancu in Giulesti. "Singur nu pot face nimic. Ne confruntam cu o caracatita si eu nu ma pot lupta cu ea", au fost ultimele declaratii ale lui Mititelu in fruntea Universitatii Craiova.

AUTOCRITICA. Patronul "Stiintei" nu a ramas deloc impresionat de demisia lui Mititelu: "Recunosc ca m-am grabit cand l-am numit presedinte. El nu a inteles despre ce este vorba si l-a luat gura pe dinainte. Mititelu este pierdut definitiv pentru Universitatea", a declarat Staicu, care a spus ca nu va mai lasa clubul pe mana altuia. "Eu ma voi ocupa personal de Universitatea Craiova de acum inainte", au fost cuvintele sale.

Plesan ramane pana la vara Zvonurile privind plecarea mijlocasului Mihaita Plesan de la Universitatea au fost infirmate de patronul Dinel Staicu. "Am stat de vorba cu jucatorul si mi-a spus ca va ramane la noi pana in vara. Clauza de reziliere a contractului este de un milion de euro. La sfarsitul campionatului, cine va plati aceasta suma il poate transfera ", a declarat patronul "Stiintei". Staicu a marturisit ca gruparea pe care o detine a ajuns la un acord cu Scoala de Fotbal "Gica Popescu" privind dreptul de preemtiune pentru toti jucatorii acestei scoli.

Soarta lui Napoli e incerta Scaunul tehnicianului Nicolo Napoli se clatina. Desi nu a sustinut nici un meci oficial la carma "juvetilor", s-ar putea ca italianul sa fie debarcat inainte de inceperea returului. "Napoli a fost adus de Adrian Mititelu. Deocamdata nu stiu ce o sa fac cu el. Ma voi hotari in urmatoarele zile daca voi continua sau nu cu acesta", a declarat boss-ul Craiovei. Dinel Staicu s-ar putea totusi sa-l pastreze pe italian la carma echipei pentru a nu face valuri inainte de reluarea campionatului.

"Eu nu ma voi implica in nici un fel in transferul lui Rada si lui Stancu la Rapid. Sunt prieten si cu Dan Petrescu si cu Ioan Becali. Sentimental sunt legat de Universitatea Craiova pentru ca aici m-am format ca jucator si de aici am ajuns la echipa nationala" Gica Popescu, impresar

×
Subiecte în articol: sport mititelu