x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Adrian Mutu - Goluri pe banda rulanta

Adrian Mutu - Goluri pe banda rulanta

de Delia Gomoescu    |    12 Ian 2006   •   00:00
Adrian Mutu - Goluri pe banda rulanta

Mutu nu se mai opreste. Dupa ce a realizat o "dubla" sambata in Serie A, romanul a punctat iar, marti seara, de aceasta data in Cupa Italiei.
"Briliantul" a marcat pentru 3-0 in meciul castigat de Juventus, 4-1, in fata Fiorentinei, in mansa a doua a optimilor competitiei.

MARCATORI. Romanul a inscris in minutul 21, printr-o reluare de la marginea careului mic, dupa ce in minutul 9 pasase decisiv pentru Del Piero, la prima reusita a torinezilor. In urma acestei victorii, bianconerii s-au calificat in sferturi, in tur scorul fiind egal, 2-2. Adi Mutu nu a fost insa singurul roman care a marcat marti in Cupa. Paul Codrea a punctat si el pentru Palermo, in partida cu Bari, scor 5-4, sicilienii obtinand biletele pentru turul urmator. Mijlocasul roman a inscris in minutul 60, iar un sfert de ora mai tarziu a iesit de pe teren accidentat.

IN TOP. Revenind la Mutu, romanul lui Juventus a fost desemnat cel mai bun jucator al etapei a 18-a din Serie A in urma notelor primite in principalele publicatii din Italia. El a avut o medie a notelor de 7,50, in timp ce fundasul Romei Cristi Chivu a primit 6,93, ocupand locul 11. De asemenea, cei doi internationali romani au fost introdusi si in echipa etapei din Serie A.

RECORD
Alessandro Del Piero, autor a trei goluri in meciul cu Fiorentina, a devenit cel mai bun marcator din istoria lui Juventus. Atacantul torinez a totalizat 185 de reusite, depasindu-l pe Giampiero Boniperti (182). "Cand am venit aici, cu ani in urma, nu mi-am imaginat ca voi ajunge atat de departe. Pentru mine faptul ca jucam la Juventus era cel mai important lucru. E un moment istoric, e adevarat, dar nu numarul golurilor reflecta importanta unui jucator in interiorul unei echipe. Sunt si alti factori", a declarat atacantul lui Juventus.

×
Subiecte în articol: sport