x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Adrian Neaga: "M-am intors sa castig titlul!"

Adrian Neaga: "M-am intors sa castig titlul!"

17 Iul 2004   •   00:00

Rica Neaga s-a intors din Rusia joi seara. Chiar daca a pierdut un salariu de neatins in Romania, 500.000 de dolari, el spune ca nu regreta ratarea transferului la Alania Vladikavkaz si anunta ca este pus pe fapte mari in sezonul ce sta sa inceapa.

Poate ca revenirea in familia Stelei este de bun augur, ex-pitesteanul fiind mai aproape acum de ochii selectionerului Iordanescu decat daca ar fi jucat in Rusia.
PAUL ANDONE

  • Jurnalul National: Rica, de ce a picat transferul la Alania?

    Adrian Neaga: Nu stiu. Eu ma intelesesem in toate detaliile, era OK, insa cluburile nu au cazut de acord asupra sumei de transfer. Imediat am luat decizia sa revin.

  • Iti pare rau?

    Absolut deloc. De altfel, oricum plecasem cu inima indoita, dar acum suporterii pot sa stea linistiti. Si pentru ei m-am intors si ii anunt ca sunt pus pe fapte mari.

  • Cum erau conditiile la Vladikavkaz?

    Extraordinare. Rar vezi asa ceva. Financiar nu cred ca as putea castiga in Romania banii pentru care semnasem. Dar acum totul este amintire. Or sa mai fie si alte ocazii sa plec si poate la un club mai mare. De mine depinde sa si reusesc.

  • Cu ce ganduri te intorci la Steaua?

    Sa castig titlul de campion. Altceva nici nu ma gandesc. Ne-am intarit si va fi anul nostru.

  • Ai vorbit cu antrenorul?

    Da. Domnul Piturca m-a sunat imediat dupa ce a aflat de esuarea tratativelor si mi-a spus sa iau cea mai buna hotarare. Am luat primul avion si am aterizat in Ghencea.

    SCURTCIRCUIT

    "Eu ma intelesesem in toate detaliile, era OK, insa cluburile nu au cazut de acord asupra sumei de transfer. Imediat am luat decizia sa revin" - Adrian Neaga
  • ×
    Subiecte în articol: sport