x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport ADVERSARE: Victorii pentru rivalele "ros-albastrilor"

ADVERSARE: Victorii pentru rivalele "ros-albastrilor"

de Delia Gomoescu    |    20 Noi 2006   •   00:00
ADVERSARE: Victorii pentru rivalele "ros-albastrilor"

Mai e un pas. Partida cruciala Steaua - Dinamo Kiev va fi condusa de o brigada din Cehia, cu Jaroslav Jara la centru.

Mai e un pas. Partida cruciala Steaua - Dinamo Kiev va fi condusa de o brigada din Cehia, cu Jaroslav Jara la centru.
Dinamo Kiev a castigat cu 5-2 in fata lui Arsenal Kiev, in ultima partida dinaintea confruntarii de maine cu Steaua. Victoria nu i-a adus insa doar bucurii lui Anatoli Demianenko.
Antrenorul ucrainean l-a pierdut pe Serghei Rebrov, care va fi indisponibil doua-trei saptamani. Nici Mihalik n-a scapat nevatamat, el acuzand o contuzie la picior. UEFA a anuntat ieri brigada de arbitri care va oficia la confruntarea Steaua - Dimano Kiev. La centru se va afla cehul Jaroslav Jara, care va fi ajutat de compatriotii sai, Miroslav Zlamal si Antonin Kordula, in timp ce rezerva va fi Radek Kocian. Jara a mai condus un meci al Stelei chiar in acest an, la 23 februarie, in mansa secunda a 16-imilor Cupei UEFA, 0-1 cu Heerenveen.
Si celelalte componente ale grupei E au obtinut victorii in acest week-end. Real Madrid a invins cu 3-1 pe Racing Santander, in etapa a 11-a din Primera Division. Golurile madrilenilor au fost marcate de Sergio Ramos (’4), Reyes (’58) si Diarra (’70). La randul sau, in Franta, Lyon a castigat cu 1-0 pe terenul lui Sedan, in urma autogolului lui Abdou (’79).
CUPA UEFA. Bayer Leverkusen, adversara lui Dinamo in grupa B a Cupei UEFA, a fost invinsa, 2-3, in deplasare, cu FC Nürnberg. Pentru "aspirine" a marcat Madouni (’8 si ’69). Tot un esec a inregistrat si Paris Saint-Germain, care evolueaza in Cupa UEFA in aceeasi grupa cu Rapid. Parizienii au pierdut pe teren propriu, 0-2 cu Girondins Bordeaux. In schimb, in Israel, Hapoel Tel-Aviv a invins cu 2-1 pe Maccabi Netanya. Abutbul (’22) si Vermut (’81) au marcat cele doua goluri ale lui Hapoel.

Declaratie
"Trebuie sa facem tot posibilul pentru a ne indeplini obiectivul: calificarea in 16-imile Cupei UEFA. Jucatorii mei inteleg perfect importanta partidei de la Bucuresti"
Anatoli Demianenko, antrenor Dinamo Kiev

×
Subiecte în articol: sport