x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Altceva decât în Cupă

Altceva decât în Cupă

de Mario Morcov    |    30 Noi 2009   •   00:00
Altceva decât în Cupă
Sursa foto: David Moldovan/Gazeta Sporturilor / Intact images

La zece zile după ce i-au eliminat pe olteni graţie unor grave erori de arbitraj, elevii lui Andrea Mandorlini n-au avut în campionat probleme cu "alb-albaştrii".



Temători înaintea partidei cu Universitatea, după ce craiovenii promiseseră răzbunare în urma eliminării incorecte din Cupa României, jucătorii CFR-ului au avut o misiune mai uşoară decât ar fi crezut. Chiar dacă oaspeţii s-au dispus într-un sistem ultraofensiv, cu Florin Costea şi Vali Badea în avanposturi şi Mihai Costea şi Dina la mijloc, ocaziile tot la poarta lui Lung jr au venit. Revenit după o accidentare, Yssouf Kone a trimis în bara dreaptă cu un minut înainte de pauză, acesta fiind, din păcate, cam singurul moment de fotbal adevărat din prima repriză. În rest, meci anost, amplificat şi de ploaia care a căzut fără oprire. Elevii lui Neagoe au avut o oportunitate în minutul 4, dar Mihai Costea a fost blocat, în timp ce şi Deac putea dezgheţa tabela, de data asta în dreptul ardelenilor. În partea secundă, Cadu rămâne singur cu Lung în unghi şi înscrie la colţul lung, după o fază la care oltenii au solicitat un henţ la Dubarbier. Până la final, acelaşi Dubarbier desenează superb o fază, iar Kone îşi celebrează întoarcerea printr-un gol din doi metri. "Am înţeles că Dubarbier a lovit mingea cu mâna la primul gol, plus că lovitura liberă acordată anterior pentru un presupus henţ a fost eronată. Nu ştiu de ce aceste greşeli apar întoteauna la meciurile împotriva CFR-ului. Până la gol nu au avut nici o fază", a spus la final Eugen Neagoe, tehnicianul "Ştiinţei".

Mandorlini acuză

Aflat la prima victorie clară de când i-a preluat pe clujeni, italianul Andrea Mandorlini a spus că reproşurile făcute de olteni la adresa arbitrajului nu sunt justificate. "Sunt foarte mulţumit de joc, am câştigat meritat, am stat bine în teren, iar jucătorii au reacţionat pozitiv la indicaţiile mele. Reacţiile legate de arbitraj sunt doar scuze. Ei să nu uite că au avut doar două mingi pe poartă, în timp ce noi am ratat ocazii mari. Antrenorul Craiovei ar trebui să se uite mai mult la jocul echipei sale. În Cupă, Craiova ne-a pus mai multe probleme decât azi", a spus Mandorlini.

×
Subiecte în articol: sport