x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ambiţiile fiului rătăcitor

Ambiţiile fiului rătăcitor

de Mihai Igirosanu    |    14 Iun 2007   •   00:00
Ambiţiile fiului rătăcitor
Sursa foto: Mihai Stetcu/

Noua achiziţie a "roş-albaştrilor", Rică Neaga, va intra la data de 20 iunie in programul de pregătire al trupei lui Cosmin Olăroiu, după periplul asiatic din Coreea de Sud.

Steaua - Neaga vrea să impresioneze

Noua achiziţie a "roş-albaştrilor", Rică Neaga, va intra la data de 20 iunie in programul de pregătire al trupei lui Cosmin Olăroiu, după periplul asiatic din Coreea de Sud.

Fotbalistul a declarat că a aşteptat cu multă nerăbdare revenirea in Ghencea, dar că va rata primul stagiu de pregătire al Stelei, programat intre 15 şi 22 iunie, la Valencia. Măine, in Ghencea, la ora 12:00, va fi inaugurat magazinul oficial al clubului, după care lotul "roş-albaştrilor" va pleca spre Spania.

SPERANŢE. Cu căteva zile inaintea reintoarcerii in Liga 1, Neaga a declarat: "Mi-era foarte dor de ţară şi imi doream foarte mult să revin la Steaua, unde am avut cea mai bună perioadă şi m-am simţit excelent. Mă bucur că domnul Becali mă apreciază, dar trebuie să demonstrez, atăt lui, căt şi suporterilor, care incă nu m-au uitat. Sper să joc cel puţin la fel de bine cum am făcut-o pănă să plec de la Steaua. La 20 iunie voi veni in ţară, iar pe 25 voi intra in programul echipei. Sper să joc cel puţin la fel de bine cum am făcut-o pănă să plec de la Steaua". In privinţa lotului, Neaga a spus: "Sper să nu plece Sorin Paraschiv şi să mă lase fără coleg de cameră. Eu cred că, dacă pleacă in primul cantonament cu Steaua, nici nu mai pleacă din Ghencea. Mă găndesc şi la binele lui, şi merită să plece după căte a făcut pentru Steaua, dar, să fiu sincer, sper să rămănă. In rest, cei mai vechi de la echipă au deja colegi de cameră, deci o să am de căutat".

LAUDE. Fostul şi noul coleg al lui Neaga la Steaua Nicolae Dică a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Rică. "Vorbeam cu nişte prieteni acum căteva zile şi am spus că Neaga va ajunge la naţională dacă revine la Steaua. Este valoros şi se va face un trident Mutu - Neaga - Dică la echipa naţională", a spus Dică.

A fost doar rezervă la Seongnam
In ultimul meci disputat pentru sud-coreenii de la Ilhwa Seongnam Chunma, Rică Neaga a luat loc doar pe banca de rezerve, nefiind folosit nici un minut. Echipa sa a pierdut partida disputată ieri, in turneul final al Ligii Campionilor Asiei, 1-2 in faţa chinezilor de la Shandong Luneng. In precedenta partidă, noul atacant al Stelei a fost folosit doar in primele 45 de minute, fiind inlocuit la pauză in urma unei evoluţii extrem de slabe. De altfel, in ultimele meciuri ale sezonului, Neaga a fost folosit foarte puţin de antrenorul asiaticilor, unul din motive fiind reprezentat şi de iminenta sa revenire la Steaua. "Am făcut performanţe in sezonul trecut in Liga Campionilor Asiei, dar nu se compară cu posibilitatea de a juca in Liga Campionilor cu Steaua", a declarat Rică Neaga. (Gabi Safta)

×
Subiecte în articol: sport steaua neaga