x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Andreea Grecu în top 6 la Cupa Mondială de la Winterberg în circuitul mondial de monobob

Andreea Grecu în top 6 la Cupa Mondială de la Winterberg în circuitul mondial de monobob

de Redacția Jurnalul    |    07 Ian 2023   •   17:00
Andreea Grecu în top 6 la Cupa Mondială de la Winterberg în circuitul mondial de monobob
Sursa foto: Hepta

Sportiva română Andreea Grecu a avut o evoluție bună la întrecerea din circuitul Cupei Mondiale, în circuitul mondial de monobob, anunță Comitetul Olimpic și Sportiv Român.

La Winterberg, în Germania, unde au fost la start cele mai bune sportive din lume, inclusiv campioana olimpică de la Beijing 2022, Andreea a fost aproape de podium.

Manșa întâi a costat-o pe Andreea Grecu clasarea pe podium. După un start de top 3, Andreea a avut câteva greșeli în partea a doua a traseului și a terminat a 8-a, cu 1:00.02.

A doua manșă a fost mult mai bună, cu al treilea timp de reacție la start și al doilea timp de coborâre, 59.80, înaintea campioanei olimpice Kaillie Humphries.

Doar germanca Laura Nolte a fost mai rapidă decât românca.

Cu un total de 1:59.82, Grecu a terminat a 6-a în clasamentul competiției și a primit 176 de puncte.

Cealaltă sportivă a României, Georgeta Popescu, campioana olimpică de tineret de la Lausanne 2020, a terminat a 14-a, cu timpul de 2:01.75.

Podiumul a fost ocupat în ordine de Laura Nolte (GER), Kaillie Humphries (USA) +0.18, și Kim Kalicki (GER) +0.19, urmate pe 4 de Lisa Buckwitz (GER) +0.23, pe 5 de Breeana Walker (AUS) +0.26 și pe 6 de Andreea Grecu (ROU) +0.28.

Sâmbătă are loc și întrecerea masculină de bob 2 persoane, echipajul Mihai Tentea- Mihai Păcioianu aflându-se la start pentru România.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: monobob Andreea Grecu