x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Apostol-show

Apostol-show

22 Mar 2004   •   00:00

Dupa infrangerea din prima etapa a returului, suferita in fata Nationalului chiar la Constanta, Ion Marin si-a incalcat principiile si a venit la Galati cu trei oameni eminamente ofensivi: Gurita, Baltoi si Liviu Mihai.

CENUSIU. Prima repriza a partidei de la malurile Dunarii a fost una plictisitoare, primul moment important la una dintre porti consemnandu-se abia in prelungiri. Faza a coincis si cu prima eroare a lui Sorin Corpodean. Centralul din Alba-Iulia a inchis ochii la o interventie imprudenta a lui Farmache asupra lui Apostol, privand echipa gazda de un (nemeritat) avantaj la pauza.

OSTILITATI. Dupa pauza, galatenii au intrat hotarati pe gazon, forcingul trupei lui Sorin Cartu concretizandu-se cu doua goluri nesperate dupa amorteala din primele 45 de minute. La originea lor a stat geniul lui Iulian Aposton, care mai intai a centrat perfect pentru lovitura de cap a lui Danciu (‘50), pentru ca trei minute mai tarziu sa duca scorul la 2-0 printr-un sut plasat din careu. Treziti cu greu din uluiala, constantenii au incercat revenirea, dar n-au reusit decat sa reduca din handicap, printr-un penalty acordat usor de Corpodean si transformat de Liviu Mihai.
(MIHAI IGIROSANU )

×
Subiecte în articol: sport