x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Apulum - Malusel ameninta cu demisia

Apulum - Malusel ameninta cu demisia

20 Iul 2004   •   00:00

Presedintele executiv al lui Apulum Alba Iulia, Viorel Malusel, a declarat ca este tentat sa demisioneze din functia pe care o detine in cadrul gruparii ardelene din cauza neimplicarii oamenilor de afaceri din zona in viata echipei.

LUCIAN DOBRATER

SOCOTELI.

"Sunt in continuare singur impotriva tuturor. Nu voi mai rezista multa vreme in postura aceasta ingrata. Daca nici dupa reintoarcerea din Austria nu voi vedea interes si din partea altor investitori, nu mai am ce face. Imi dau demisia, las pe oricine altcineva sa se ocupe de echipa si ma concentrez exclusiv asupra problemelor mele", a rabufnit Malusel, care a mai spus ca nu mai stie cum sa imparta banii ca sa ajunga si pentru stagiile de pregatire din tara si din strainatate, si pentru plata datoriilor catre fotbalisti.

RATARE. In alta ordine de idei, transferul atacantului Ciprian Prodan la Apulum nu s-a mai realizat, fiindca presedintele Malusel a acceptat doar varianta coproprietatii fotbalistului cu impresarul sau, Didi Prodan. Cum "partile" nu s-au inteles cu privire la acest aspect, fostul varf al lui Poli "AEK" Timisoara nu va continua cu gruparea ardeleana. Intre timp, prin intermediul fratelui sau, fotbalistul a plecat in Grecia, la o echipa de liga a doua.

×
Subiecte în articol: sport