x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Arbitri - Dan Lazarescu renunta din considerente medicale

Arbitri - Dan Lazarescu renunta din considerente medicale

19 Iul 2004   •   00:00

Asistentul international Dan Lazarescu a pus sambata capat carierei de arbitru. Cotat printre cei mai buni in topurile interne si internationale, el a fost nevoit sa ia aceasta decizie din considerente medicale, desi n-a implinit 35 de ani.

FLORIN GONGU

"Durerile de spate m-au terminat. De cateva luni tot fac tratatament, fara nici un rezultat. Medicii mi-au recomandat sa ma las", a explicat Dan Lazarescu.

CERERE. El a inaintat cererea de renuntare presedintelui Ion Craciunescu chiar la cursul de arbitri care s-a desfasurat in acest sfarsit de saptamana la Bucuresti. "A fost ceva incredibil. Domnul presedinte m-a strans in brate si nu-i venea sa creada. De fapt, nici mie nu-mi vine sa cred ca nu mai pot oficia", a povestit deja fostul asistent international.

EMOTIONANT. Dan Lazarescu a avut parte de o retragere emotionata. Fostii sai colegi, "centralii" de pe lista FIFA, dar si alti arbitri au primit acceptul lui Ion Craciunescu pentru a-l vizita sambata seara la casa lui din cartierul Militari. Acestia i-au adus in dar o minge de fotbal pe care erau asternute autografe de la fiecare dintre arbitri. A fost prilej de depanare de amintiri din perioada desfasurata impreuna in tara si in strainatate. "A fost ultima intalnire in care m-am putut considera arbitru", s-a confesat Dan.

VIITOR. De acum, fostul asistent se va dedica tratamentului si serviciului, el fiind director la o importanta firma de produs cafea. Nu este exclus ca in scurt timp el sa fie cooptat in corpul de observatori sau sa primeasca o functie in cadrul CCA.

×
Subiecte în articol: sport