x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Argesul curge spre „B"

Argesul curge spre „B"

03 Apr 2004   •   00:00

La capatul unei reprezentatii plictisitoare, FC Arges a pierdut alte doua puncte la adevar, ajungand la - 9. Cu antrenorul Ion Moldovan aflat in pragul unei crize de nervi, pitestenii par a fi una dintre echipele care merita sa joace la anul in Divizia B.

Prima repriza a fost una dintre cele mai slabe din acest campionat, fara absolut nici o faza interesanta in cele doua careuri. Gazdele au incercat sa se apropie de poarta lui Cotora, dar jucatorii lui Ion Moldovan au metode mediocre si sunt incapabili.

EVENIMENTE. Dupa pauza, oarecum treziti, pitestenii au fortat victoria, insa au tintit de trei ori barele portii celor din Alba Iulia, iar rezerva Tanasa a irosit ocazia meciului, trimitand milimetric pe langa buturi. Ardelenii puteau pleca in Cetate cu toate cele trei puncte, daca Vascko nu era deposedat in ultimul moment, cu o alunecare disperata, de stoperul Somcherechi.

SHOW. Daca pe teren, spectacolul a fost nul, show-ul a fost a asigurat de pe banca de rezerve a gazdelor, unde antrenorul Ion Moldovan a fost aproape de o criza de nervi, injurand ca la usa cortului pe cine apuca. In finalul partidei si la vestiare, fanii i-au cerut demisia Comisarului.
Andrei Nicolescu - Pitesti

×
Subiecte în articol: sport