x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Atletism - Grand Prix de marca, la Bucuresti

Atletism - Grand Prix de marca, la Bucuresti

de Delia Gomoescu    |    21 Ian 2006   •   00:00
Atletism - Grand Prix de marca, la Bucuresti

Monica Iagar se va retrage din activitatea competitionala la inceputul lunii februarie, la finalul unui concurs special. Atleta romana va organiza la Bucuresti, in premiera, un Grand Prix rezervat exclusiv sariturii in inaltime, o disciplina care a adus Romaniei de-a lungul anilor mari succese in cele mai importante competitii europene si mondiale. Concursul este inclus in calendarul oficial al Federatiei Romane de Atletism si al Asociatiei Europene de Atletism si se va desfasura duminica, 5 februarie, la sala Floreasca.

OASPETI. La intrecere vor participa unele dintre cele mai importante nume ale acestei probe, la nivel mondial. Invitati speciali sunt Frankie Fredericks, cvadruplu medaliat cu argint la Jocurile Olimpice, si Stefka Kostadinova (foto), campioana olimpica, mondiala si europeana la saritura in inaltime (2,09m). (Delia Gomoescu)

PARTICIPANTI
Alaturi de Monica Iagar, la competitie vor lua parte alti doi atleti romani, Stefan Vasilache si Oana Pantelimon. In intrecerea masculina vor concura Ben Challenger (Marea Britanie), Tora Harris (SUA), Gregory Gabella (Franta), Laszlo Boros (Ungaria), Artyom Zaytsev, Andrey Chubsa si Gennady Moroz (toti din Belarus). La feminin vor fi prezente: Barbora Lalakova si Romana Dubnova (ambele din Cehia), Dora Gyorffy (Ungaria), Irina Kovalenko si Vita Palamar (ambele din Ucraina), Victoria Seriogina (Rusia) si Tatiana Efimenko (Kazahstan). Premiile se vor ridica la suma de 11.000 de euro, la care se vor adauga bonusuri in valoare de 6.000 de euro.

×
Subiecte în articol: sport