x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Aurelia Brădeanu: Sentimentul de mamă este unic. Cu performanţa te mai întâlneşti!

Aurelia Brădeanu: Sentimentul de mamă este unic. Cu performanţa te mai întâlneşti!

de Ovidiu Ciutescu    |    11 Noi 2008   •   00:00
Aurelia Brădeanu: Sentimentul de mamă este unic. Cu performanţa te mai întâlneşti!

Centrul echipei Gyor şi al Naţionalei feminine de handbal a României, Aurelia Brădeanu, a decis să se retragă temporar din handbal. Anunţul l-a făcut imediat după meciul susţinut de Gyor în Liga Campionilor, contra Ikaast. Brădeanu a spus la Sport Total FM că „performanţa şi banii nu au nicio valoare dacă nu laşi în urmă pe cineva, pentru care ai muncit o viaţă!”



Primii care au primit lovitura în moalele capului au fost şefii echipei Gyor. Cotat cu şansa a patra la câştigarea Ligii Campionilor, magyarii îşi puseseră speranţe importante în prezenţa româncei în angrenajul echipei. "După meciul de duminică, pe care l-am jucat acasă, cu Ikast, jucatoarea a venit şi m-a anunţat că este însarcinată. Momentan nu avem o soluţie de valoarea Aureliei Brădeanu şi este posibil să continuam cu echipa aşa cum este în formula actuală", a declarat preşedintele clubului ungar, Vanyus Attila.

Au urmat apoi reprezentanţii Federaţiei Române de Handbal. „Eu o convocasem pentru Trofeul Carpaţi. Azi dimineaţă ( luni) m-a sunat şi mi-a spus vestea proastă pentru noi. Nu pot să mă supăr pe ea pentru că acest copil îi va schimba viaţa. Este bucuria ei”, a comentat pentru Jurnalul antrenorul României, Radu Voina. „Ştiu că este posibil să fiu interpretată greşit, că am încurcat într-un fel multă lume. Aşa a fost să fie. Eu mi-am dorit mult un copil. Acum s-a întâmplat să fie şi sunt foarte bucuroasă. Sper ca fetele să obţină o medalie la Europene şi pentru mine”, a spus Brădeanu în cadrul emisiunii „Antifotbal” la Radio Sport Total FM. Românca a mai spus că nu regretă niciun moment faptul că va rata un Campionat European sau o posibilă câştigare a Ligii Campionilor: „Este foarte adevărat că aveam şanse mari să pun medalia Ligii Campionilor la gât. Totuşi, orice performanţă, oricât de mulţi bani ai câştiga, nu îţi aduc bucuria şi împlinirea pe care ţi-o dă un copil în casă. Am sunat-o, înaintea la toţi, pe Luminiţa Huţupan şi i-am dat vestea. Ea este prietena mea şi ştiu că m-a înţeles. Cu performanţa, dacă eşti sănătos, te mai întâlneşti. Momentul ăsta poate fi unic în viaţă”.

Aurelia Brădeanu spune că va încerca să se detaşeze de luptele din handbal. De cele sportive, emoţionale, în primul rând: „Voi fi cu ochii pe colegele mele de la Gyor şi le doresc să câştige trofeul. Sunt angajata acestui club, fireşte că voi ţine cu el în Ligă. Nu pot să fiu suportera Oltchimului pentru că nu ar fi corect. La Vâlcea m-am format, am mulţi prieteni şi rude, dar... Oricum, dacă va fi ca în finală să joace Oltchim cu Gyor nu va mai conta cine câştigă. Aş fi, oricum, bucuroasă”.

AUDIO - Declaratiile Aureliei Bradeanu - Sport Total FM

×
Subiecte în articol: sport