x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport AUTO - Stirile zilei

AUTO - Stirile zilei

01 Apr 2004   •   00:00
170.000 de Audi rechemate la fabrica in SUA

Agentia pentru Siguranta Traficului (Nhtsa) din Statele Unite ale Americii a decis rechemarea la fabrica a 170.000 de exemplare Audi, produse intre 1998 si 2004. Este vorba de modelele A6, S6 si Allroad, care au probleme cu blocul de lumini, care ar putea produce incendii. De asemenea, A6 a mai avut probleme in SUA, din cauza „acceleratiei neprevazute", fenomen intalnit la masina germana atunci cand temperaturile de afara se situeaza la o valoare de - 20 de grade Celsius.

Mitsubishi lanseaza Evo 8 in Romania

Importatorul Mitsubishi in Romania va lansa maine, la Centrul International de Karting Competitional AMCKART, de langa Bucuresti, ultimul model Lancer, Evo 8. Este vorba de versiunea de strada a celebrei masini de curse din Campionatul Mondial de Raliuri (WRC). „Masina Anului 2004" in revista Automobile, noul Mitsubishi este un bolid echipat cu un motor turbo de 2 litri, pe benzina, ce dezvolta o putere maxima de 271 de cai putere si este comercializat in Occident cu preturi ce pornesc de la aproximativ 29.000 de dolari.

Mini decapotabil va costa cel putin 20.000 euro

Versiunea cabrio a celebrului Mini va iesi pe piata europeana in aceasta vara si va avea preturi care incep cu 20.000 de euro. Datele tehnice vor fi similare cu cele ale modelelor hatchback, adaugandu-se in plus sistemele Isofix si Park Distance Control. Este oferita o gama de opt culori: galben deschis, negru, rosu aprins, portocaliu, albastru, verde, argintiu si auriu. Lansarea va avea loc in mai la Birmingham Motor Show, iar versiunile disponibile vor fi One si Cooper, urmate la sfarsitul anului si de Cooper S.

×
Subiecte în articol: sport