x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Autopiedică pentru “cormorani”

Autopiedică pentru “cormorani”

de Jurnalul National    |    24 Apr 2008   •   00:00
Autopiedică pentru “cormorani”

Norvegianul Riise şi-a marcat un autogol în al cincilea minut de prelungire a meciului-tur cu Chelsea, şi Liverpool rămîne cu şansa a doua pentru calificarea în finală, ţinînd cont că returul se va juca la Londra.

LIGA CAMPIONILOR


Norvegianul Riise şi-a marcat un autogol în al cincilea minut de prelungire a meciului-tur cu Chelsea, şi Liverpool rămîne cu şansa a doua pentru calificarea în finală, ţinînd cont că returul se va juca la Londra. După meci, antrenorul gazdelor, Rafael Benitez, s-a arătat contrariat de maniera de arbitraj a austriacului Konrad Plautz. “Sînt foarte surprins de unele decizii ale arbitrului. Am jucat 94 sau 95 de minute. Este greu de înţeles de ce au fost atîtea minute de prelungire”, a spus Benitez, care rămîne optimist în privinţa calificării: “Am dat un autogol. Toată lumea era dezamăgită. Va trebui să depăşim starea de spirit actuală, pentru că trebuie să cîştigăm la Chelsea”.

De partea cealaltă, tehnicianul Avram Grant a spus că Chelsea a făcut un pas important spre finală: “Avînd în vedere desfăşurarea jocului, am meritat această remiză. 1-1 în deplasare este mereu un rezultat bun, chiar dacă va fi greu pe Stamford Bridge. Vrem să mergem în finală şi acum am făcut un pas important”.

 

Semifinale

Marţi

Liverpool – Chelsea      1-1

Kuyt (’43)/ Riise (’90 – aut.)

Returul va avea loc la 30 aprilie


Ieri

Barcelona – Manchester

Arbitru: M. Busacca (Elveţia)

Partidele-retur se vor disputa la 29 şi la 30 aprilie.

Finala este programată la 21 mai, la Moscova, pe Stadionul Lujniki

×
Subiecte în articol: sport