x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Batrana Doamna" si junii olteni

Batrana Doamna" si junii olteni

de Vicentiu Neagoe    |    Mario Morcov    |    27 Noi 2006   •   00:00
Batrana Doamna" si junii olteni

UTA - U CRAIOVA 1-0
Victoria maturitatii aradene
Meciul de la Arad a fost precedat de contre dure intre Lacatus si Mititelu vizavi de palmaresul celor doua combatante. Dupa meciul de ieri, UTA are o victorie in plus, obtinuta greu in finalul partidei.
UTA - U CRAIOVA 1-0
Meciul de la Arad a fost precedat de contre dure intre Lacatus si Mititelu vizavi de palmaresul celor doua combatante. Dupa meciul de ieri, UTA are o victorie in plus, obtinuta greu in finalul partidei.

Cele doua combatante au oferit un spectacol destul de animat celor aproximativ 8.000 de spectatori prezenti la stadion. Craiova, decimata de accidentari, a aliniat o formatie foarte tanara, destul de neexperimentata, dar care a rezistat destul de bine atacurilor aradene. De cealalta parte, elevii lui Marius Lacatus parca au vrut mai mult victoria si au obtinut-o pe final prin golul lui Hidisan.

DEZACORD. Patronul oltenilor a fost primit cu ostilitate la Arad, din cauza declaratiilor sale cu privire la palmaresul celor doua echipe si a faptului ca a declarat ca echipa sa este campioana provinciei. "Mititelu, sa stii, mic ai fost, nimic vei fi", se putea citi pe un banner afisat de galeria aradeana. Elevii lui Stefan Stoica au incercat sa fie alaturi de patronul lor, sa faca un meci bun si mai ales sa scoata un rezultat de exceptie. N-au reusit acest lucru, dar au fost laudati dupa meci de catre tehnicianul oltean. "Am pierdut demn, nu este usor, dar asta e viata. Oricum, sunt foarte multumit de acesti copii minunati pentru ca unii dintre ei sunt la prima lor partida din Liga 1. Din pacate am fost invinsi, am luat un gol pe final, dar nu sunt suparat. Le multumesc baietilor pentru altruismul de care au dat dovada", a spus Stefan Stoica.

Antrenorul lui UTA, Marius Lacatus, era extrem de bucuros pentru victoria echipei sale. "Felicit jucatorii pentru succes, ma bucur ca au avut incredere pana la capat in fortele lor. Chiar daca jocul a lasat de dorit, eu cred ca scopul scuza mijloacele. I-am avertizat pe baieti ca Universitatea este o echipa tanara, in foame de puncte si glorie si nu m-am inselat", a declarat "Fiara".

DECIS
"Am facut tot ce a fost posibil pentru a reusi un rezultat bun la Arad. Parca suntem urmariti de ghinion tot timpul, neavand niciodata sansa de a juca un meci cu echipa standard. Mai avem doua meciuri foarte grele in acest an, la Vaslui, si cu Steaua acasa, si suntem decisi sa nu pierdem, stiind cat de mult asteapta suporterii de la noi"
Mircea Bornescu
portar "U" Craiova

CONFLICT
In minutul 37 al meciului a izbucnit un conflict intre tehnicianul Craiovei, Stefan Stoica, si fostul international Marcel Coras, actualmente director sportiv al aradenilor. Tehnicianul oltean, furios pe o executie nereusita a unui elev de-al sau care a trimis mingea in aut, a dat de pamant cu o sticla de apa. Coras si arbitrul de rezerva i-au reprosat acest lucru, incidentul iscat fiind aplanat in cele din urma de antrenorul gazdelor, Marius Lacatus.
×
Subiecte în articol: sport