x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Benfica are nevoie de Lobont

Benfica are nevoie de Lobont

de Delia Gomoescu    |    01 Dec 2005   •   00:00
Benfica are nevoie de Lobont

Bogdan Lobont ar putea ajunge din iarna la Benfica Lisabona, unde ar lucra sub comanda fostului sau antrenor de la Ajax, Ronald Koeman.
Tehnicianul olandez a confirmat interesul pentru portarul roman, dar a precizat ca pe lista de achizitii a gruparii portugheze se afla si goalkeeperul lui Liverpool, Jerzy Dudek. Doar ca acesta costa foarte mult.

SPRIJIN. Jucatorul a fost recomandat la Benfica de Ladislau Boloni, "bun cunoscator al fotbalului portughez". Lobont a declarat pentru cotidianul A Bola ca ar fi incantat sa colaboreze din nou cu Ronald Koeman. "Marius Niculae mi-a dat cele mai bune informatii despre Portugalia, despre echipele de aici. Deocamdata nu am discutat cu Koeman", a adaugat romanul.

APRECIERI. La randul sau, Martin Van Geel, directorul tehnic al lui Ajax, a confirmat ca "lancierii" sunt dispusi sa trateze transferul jucatorului, dar ca deocamdata nu exista nimic concret. "El ar putea evolua in orice echipa europeana de top. Are o atitudine buna, este profesionist, munceste in fiecare zi la maximum, are reflexe foarte bune", a spus oficialul olandez.

×
Subiecte în articol: sport