x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Bergodi: "Dacă rămân la Iaşi, în doi ani vreau să luptăm pentru cupele europene"

Bergodi: "Dacă rămân la Iaşi, în doi ani vreau să luptăm pentru cupele europene"

07 Iun 2009   •   00:00

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Cristiano Bergodi, a declarat, astăzi, în cadrul unei emisiuni sportive, la un post de televiziune local, că, în cazul în care va semna prelungirea contractului cu gruparea din dealul Copoului, vrea ca în doi ani să lupte pentru participarea într-o cupă europeană.



"Dacă rămân la Iaşi, în doi ani vreau să luptăm pentru cupele europene. Repet, dacă rămân, vreau ca în sezonul 2009-2010 să întineresc puţin echipa şi să luptăm pentru un loc undeva la mijlocul clasamentului, iar în anul următor să tragem la o cupă europeană. Iaşul este un oraş mare şi cred că merită să aibă o echipă care să lupte pentru cupele europene", a afirmat Cristiano Bergodi, citat de Mediafax.

Tehnicianul italian a mai spus că Poli Iaşi ar trebui să prelungească înţelegerea cu jucătorul Jose Montiel, care este cel mai talentat jucător din lot: "Nu-mi place să vorbesc despre fotbalişti, dar cred că Jose Montiel este cel mai talentat jucător din lotul Politehnicii Iaşi şi cred că ar trebui păstrat. Montiel a fost puţin nepregătit din punct de vedere fizic şi de aceea nu a dat un randament mai mare. Dacă ar ajunge cu pregătirea la parametri buni, Montiel ar putea fi cel mai bun jucător de la Poli Iaşi. În ceea ce-l priveşte pe Ionuţ Bâlbă, cred că acesta trebui să înţeleagă că are nevoie de o pregătire mai bună. Cred că dacă nu ar fi aşa indolent, ar fi un atacant foarte bun".

Bergodi a precizat că pentru el cel mai frumos moment al carierei la Poli Iaşi rămâne victoria obţinută în faţa formaţiei Dinamo Bucureşti. "Cu siguranţă cel mai frumos moment din cariera mea de antrenor la Poli Iaşi rămâne victoria obţinută în faţa lui Dinamo. Dinamo era lider şi avea cele mai mari şanse la titlu când a jucat la Iaşi. Totuşi, noi am făcut un meci foarte bun şi am răsturnat toate calculele hârtiei. La capitolul deziluzii, aş trece înfrângerea cu Unirea Urziceni, când am recunoscut că am greşit tactic pregătirea meciului şi regret că nu am luat puncte cu Oţelul Galaţi în deplasare şi acasă cu CFR Cluj. În aceste ultime două meciuri cred că am fi meritat să luăm cel puţin un punct. Oricum, într-un clasament al returului, Poli Iaşi este pe locul 10 şi cred că asta spune multe", a adăugat el. (V.A.)

×
Subiecte în articol: sport cred iasi poli iaşi