x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Besiktas - Galatasaray 0-0 / Hagi, egal cu Del Bosque

Besiktas - Galatasaray 0-0 / Hagi, egal cu Del Bosque

21 Sep 2004   •   00:00
Besiktas  -  Galatasaray 0-0 / Hagi, egal cu Del Bosque

Gica Hagi (foto) a plecat cu un punct de pe "Inonu" dupa duelul cu Vicente del Bosque. Galatasaray a reusit duminica seara o remiza alba pe terenul rivalei Besiktas, in ultimul meci al etapei a 6-a din Superliga turca.

DELIA GOMOESCU

RATARE. Poate ca Galata ar fi putut chiar sa castige daca Hakan Sukur nu ar fi ratat un penalty in minutul 59, trimitand balonul in bara portii adverse. Antrenorul roman nu l-a inclus in lotul pentru debyul cu "vulturii" pe mijlocasul Ovidiu Petre, in timp ce la Besiktas, Daniel Pancu a fost introdus in joc abia in minutul 50, in locul norvegianului John Carew. "Sunt multumit de echipa mea. Am avut ocazii din primul si pana in ultimul minut si am facut bine presing. Daca am fi mentinut posesia mingii in ultimele 20 de minute, poate ca am fi inscris", a spus Hagi la finalul intalnirii.

OPINIE. Fost antrenor atat al Galatei, cat si al lui Besiktas, Mircea Lucescu apreciaza ca Gheorghe Hagi a stabilit o tactica de joc inteligenta. "Din apararea Galatei a iesit in atac doar Hakan Unsal. Cihan si-a mentinut pozitia, iar din aceasta cauza Besiktas nu a putut iesi pe contraatac", a spus Lucescu.

CRITICI

In presa turca exista insa pareri contradictorii. Cotidianul Sabah considera ca Gheorghe Hagi este unul dintre cei mai slabi antrenori din istoria clubului Galatasaray. "Hagi a fost un fotbalist foarte important si este un om extraordinar de bun, dar nu acestea sunt conditiile pentru a fi tehnician. Hagi este unul dintre cei mai slabi antrenori pe care i-a avut Galata. El face ca echipa sa se tarasca pe jos, din cauza capriciilor si incapatanarii sale", scrie ziarul turc. In schimb, Miliyet considera ca Hagi este inteligent, deoarece incearca sa foloseasca mereu jucatori care colaboreaza intre ei foarte bine. "Acesta este si motivul pentru care Galatasaray joaca mai bine, ca echipa, decat Besiktas", scrie Milliyet.

×
Subiecte în articol: sport Gheorghe Hagi