x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Bogdan Vrajitoarea - S-a transferat gratis in China

Bogdan Vrajitoarea - S-a transferat gratis in China

21 Iul 2004   •   00:00

Dupa un sezon in care a retrogradat cu FC Oradea in Divizia B, atacantul Bogdan Vrajitoarea a fost in vara aceasta protagonistul unui transfer in China.

SORIN ANGHEL, ANDREI NICOLESCU

MUTARE. Noua formatie a romanului este Chongqing Qiche, grupare care ii ofera 150.000 de dolari anual. La acest salariu s-a ajuns datorita faptului ca noua echipa a lui Vrajitoarea nu a platit nimic in schimbul jucatorului, chiar daca acesta avea la Oradea o clauza conform careia bihorenii trebuiau sa primeasca 80.000 de dolari in cazul unui transfer in strainatate.

SMECHERIE. Pentru a putea pleca gratis in China, atacantul a fost artizanul unei jonglerii. El s-a transferat mai intai de la FC Oradea la FC Arges, bihorenii cedandu-l gratis, conform unei alte clauze conform careia jucatorul poate pleca gratis la o echipa din Romania in cazul in care FC Oradea retrogradeaza, lucru care s-a si intamplat. De la Pitesti, unde nu a efectuat nici macar un antrenament, Vrajitoarea a plecat in China, acesta fiind primul sau transfer extern, cel care a intermediat aceasta tranzactie fiind vicepresedintele dinamovist Gigi Netoiu.

3 ROMANI

Bogdan Vrajitoarea nu va fi singurul roman de la Chongqind Qiche, la formatia chineza mai aflandu-se alti doi romani. Noul antrenor al echipei este fostul tehnician al Rapidului din sezonul trecut, Viorel Hizo. In lotul lui Chongqind Qiche se mai afla si un alt fost rapidist, Constantin Schumacher, care in clipa de fata este accidentat. In prezent, campionatul chinez este intrerupt pentru ca in China se desfasoara Cupa Asiei. Competitia va fi reluata in luna noiembrie, fiind posibil ca "Dulaul" sa mai transfere inca un roman la echipa sa.

×
Subiecte în articol: sport