x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Bornescu "goalkiller" - "A fost un accident de joc"

Bornescu "goalkiller" - "A fost un accident de joc"

de Mario Morcov    |    08 Oct 2007   •   00:00
Bornescu "goalkiller" - "A fost un accident de joc"

Mircea Bornescu nu s-a putut bucura de victoria "alb-albaştrilor" la Bistriţa şi de naşterea primului său copil, din cauza nefericitului accident asupra lui Cristi Coroian.


  • Jurnalul Naţional: Mircea, ai ajuns să fii făcut criminal după ce l-ai accidentat destul de grav pe bistriţeanul Coroian.
Mircea Bornescu: Intr-adevăr! Sunt făcut in fel şi chip. Criminal, ucigaş, am fost comparat chiar şi cu naziştii! Doctorul de la spitalul din Bistriţa spune că degeaba imi cer scuze, că şi naziştii au făcut-o! Mi se par exagerate aceste critici. Nu am făcut nimic cu intenţie. A fost un fault de joc. Nu am făcut nimic altceva decăt să mă apăr pe mine şi echipa.


  • Â Toate acestea iţi umbresc fericirea venirii pe lume a primului copil şi cele trei puncte obţinute de Universitatea.
Exact! Nici nu m-am putut bucura de nimic. Nici de faptul că stau cu copilul acasă, nici de cele trei puncte. Cum deschid televizorul, nu văd decăt Bornescu criminalul, ucigaşul şi nazistul. Nu mai suport. Iar cănd citesc presa, la fel. Nu vreau să mă mai găndesc la ce s-a intămplat! Ce să fac, să dau timpul inapoi? Nu se poate.


  • Se incearcă demoralizarea ta prin acest lucru?
Nici nu mai contează! Vreau să uit de tot ce s-a intămplat. Nu a fost intenţie, se putea intămpla oricui.


  • Cu Cristi Coroian ai vorbit?
O să il sun zilele acestea. Am vorbit cu domnul Horoba. I-am explicat dănsului ce s-a intămplat. El m-a inţeles şi m-a incurajat, dar nu vedeţi ce fac alţii.


"Nişte nenorociţi"
Oficialii Universităţii au luat ieri atitudine faţă de etichetările făcute la adresa lui Mircea Bornescu după accidentarea lui Coroian. Lucian Mitu, vicepreşedintele Universităţii, a declarat ieri: "Să le fie ruşine celor care il fac pe Mircea criminal! Este un jucător de valoare, care nu şi-a dorit să-l accidenteze pe Coroian. A fost o fază de meci, in care el nu a făcut altceva decăt să incerce să joace mingea. Toţi portarii fac aşa ceva. Dacă analizăm bine faza, şi Coroian putea să-l lovească pe Bornescu. Se face prea mult tam-tam, nu se merită. Nu a existat intenţie, s-a mers prea departe cu jignirile, s-a sărit calul, probabil că vor să-l desfiinţeze, pentru că este portarul numărul unu in Romănia. Cei care fac ce fac sunt nişte nenorociţi".

×
Subiecte în articol: sport bornescu