x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Box - "Daca vrea o batalie, ii voi da o bataie!"

Box - "Daca vrea o batalie, ii voi da o bataie!"

22 Iul 2004   •   00:00

Mai sunt doar trei zile pana cand "Mosu" va urca in ring pentru a-l infrunta pe canadianul Arturo Gatti. Leonard are ocazia sa-si imbogateasca palmaresul cu o noua centura, meciul fiind foarte asteptat in America.

PROVOCARI. Duminica dimineata la ora 5:00 (ora Romaniei), Leonard Doroftei va urca in ringul din Boardwalk Hall, Atlantic City, pentru a cuceri centura cu diamante WBC la categoria 63,5 kg. Conferinta de presa a celor doi pugilisti, care a avut loc marti, la Atlantic City, a prefatat duelul de duminica, Doroftei si Gatti "zburlindu-se" unul la altul ca doi cocosi: "Voi lansa atacuri distrugatoare si multe lovituri de upercut", a declarat Arturo Gatti, "Mosu" replicand: "Eu voi lovi cu forta, va trebui sa te gandesti de doua ori inainte sa ataci".

MODESTI. Pentru canadian, meciul este destul de usor, Gatti fiind sigur ca victoria ii va apartine. "Am muncit mai mult decat el. Ma asteapta mari surprize dupa acest meci si nu-l voi lasa pe Dorin sa ma priveze de ele. Nu voi pierde aceasta lupta", a spus Gatti. Doroftei a fost insa mai modest: "Daca vrea un meci de box, ii voi da box, daca vrea o batalie, ii voi da o bataie!". Desi in sala din Boardwalk Hall se asteapta mai multi suporteri ai canadianului, cele 11.000 de bilete fiind vandute in doar trei zile, romanii din New York au promis ca vor fi prezenti la meci pentru a-l sustine pe conationalulul lor, Leonard Doroftei. (Cosmin Smochina)

×
Subiecte în articol: sport