x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Briliantul din Pitesti

Briliantul din Pitesti

20 Mai 2004   •   00:00

Capitanul echipei nationale, Adrian Mutu, a primit titlul de Cetatean de Onoare al orasului Pitesti. „Aici am trait primele satisfactii", a spus jucatorul lui Chelsea.

ANDREI NICOLESCU

Marti seara, Adrian Mutu a primit titlul de Cetatean de Onoare al orasului Pitesti. Jucatorul lui Chelsea a fost vedeta unei ceremonii in care au mai fost innobilati antrenorul Leonte Ianovschi si fostul jucator Ion Barbu.

SPECTACOL. Practic, festivitatea condusa de primarul Tudor Pendiuc a trecut in planul secund, copii, tineri, jurnalisti, fotbalisti ai lui FC Arges, fosti colegi, fosti prieteni sau microbisti urmarind fiecare miscare a lui Mutu. „Briliantul" a patruns in sala ca un adevarat gladiator, interpretand in realitate scena din reclama in care este actor principal. Pana la momentul oficial, Mutu a impartit sute de autografe, dand peste cap programul organizatorilor.

IMUN. In speach-ul sau, Adrian Mutu a recunoscut ca a fost in patul Laurei Andresan, dar nu se simte vinovat pentru acest lucru. „Nu ma afecteaza deloc scandalul, il privesc cu detasare. Ceea ce am facut eu cu acea femeie este ceea ce face orice barbat normal. Pe mine ma atinge cel mai putin scandalul pentru ca sunt un barbat tanar si fara obligatii, nu ca prietenii mei, care si-au suparat copiii si sotiile", a declarat Mutu.

„FC Arges ramane in sufletul meu"

  • Jurnalul National: Adi, ce iti mai amintesti din perioada FC Arges?

    Adrian Mutu: Aproape totul. FC Arges a fost si va ramane in sufletul meu ca echipa la care m-am format si am cunoscut primele satisfactii ca fotbalist.

  • Care este cea mai placuta amintire?

    Imi amintesc foarte bine partidele cu Dinamo Baku, golurile marcate formatiei din Azerbaidjan, nu? N-am cum sa uit golul marcat lui Celta Vigo, chiar daca el a fost anulat.

  • De FC Arges ce mai stii?

    Stiu totul, pentru ca sunt pus la curent cu toate noutatile. Ma bucur ca au scapat de toate grijile. Sper din toata inima ca la anul, FC Arges sa insemne din nou ceva in fotbalul romanesc, pentru ca are o multime de tineri talentati. Faptul ca echipa asta a dat jucatori ca mine, Neaga sau Danut Coman inseamna ca exista potential.

    Neaga a fost langa Mutu

    Spre surprinderea tuturor, Adrian Neaga si-a facut si el aparitia la ceremonie, dar nu a fost recunoscut de cei prezenti pentru ca in momentul venirii sale lumina era stinsa in sala. Danut Coman, capitanul celor de la FC Arges, a venit imediat langa el, fiind urmat de antrenorul Ion Moldovan. In acel moment, primarul Pendiuc a chemat toata formatia pitesteana pe scena, asa ca Neaga a ramas singur. Dupa ce a dat un telefon, Rica s-a hotarat sa urce si el pe scena, spunand: „Bai, chiar daca nu sunt eu de la FC Arges, tot ma duc, ca vreau sa fiu langa Adi, nu mai pierd timpul". Neaga a fost coleg cu Mutu la FC Arges incepand de la juniori si pana in momentul in care „Briliantul" s-a transferat la Dinamo.

    Mutu, la schimb cu Trezeguet?

    In ultima vreme au circulat numeroase zvonuri cu privire la trecerea lui Adrian Mutu la Juventus Torino, care l-ar oferi lui Chelsea, in schimbul romanului, pe atacantul David Trezeguet. Cum francezul nu mai doreste sa continue la „Batrana Doamna", directorul general al gruparii italiene, Luciano Moggi, l-a amenintat ca va sta pe tusa un an de zile, cat mai are din contract, daca nu accepta schimbarea cu varful roman. Cu toate acestea, mutarea este destul de dificila, avand in vedere faptul ca Trezeguet a ajuns deja la un acord cu FC Barcelona, pentru care va semna un contract de 3 ani, cu optiune pentru inca unul. In plus, formatia catalana este singura la care francezul doreste sa evolueze. (Catalin Fainisi)
  • ×
    Subiecte în articol: sport mutu argeş