x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Caini" plimbati in decapotabila

"Caini" plimbati in decapotabila

23 Iul 2004   •   00:00
"Caini" plimbati  in decapotabila

Conducerea lui Dinamo a ales seara de miercuri pentru a-si prezenta lotul cu care va aborda sezonul 2004-2005.

PAUL ANDONE

Anuntata cu surle si trambite, organizarea spectacolului de pe stadionul din Stefan cel Mare nu s-a bucurat decat de prezenta a 7.000-8.000 de spectatori. Aproape jumatate din tribune au fost goale!

AUTOMOBILE. Conducerea cainilor a importat din Italia ideea prezentarii jucatorilor intr-o masina decapotabila. In sezonul trecut, fotbalistii lui AS Roma au fost astfel "introdusi" pe Olimpico, ideea fiind foarte apreciata de catre "tifossi". Trecerea de la Totti si Chivu la Cigan si Margaritescu s-a facut fara probleme.

SHOW. Trupa Ca$$a Locco a dat tonul show-ului, urmata de Calin Geambasu si Nick de la N&D. Refrenul hitului "Ce bine imi pare ca ai luat teapa" a fost imediat preluat de public, trimiterea la rivalii din Ghencea fiind evidenta. Artificiile, razele laser, proiectoarele si rachetele au contribuit la atmosfera unui show reusit, modelul "NBA" incepand sa prinda si la noi.

CADOURI. Sportivii dinamovisti care vor fi prezenti la Olimpiada de la Atena au tinut sa fie si ei prezenti la show. Gimnastul Marian Dragulescu i-a oferit capitanului Florentin Petre un pui de caine ciobanesc german, "Piticul" raspunzand cu un steag care sa le poarte noroc in capitala Greciei. Dinamo s-a prezentat la inaltime in fata suporterilor, dar si a telespectatorilor, Antena 1 reusind o transmisiune excelenta.

4-1 CU SPORTUL STUDENTESC

Dupa show, dinamovistii au trecut la lucruri serioase, ei disputand un amical contra Sportului Studentesc. Elevii lui Dan Petrescu s-au vazut nevoiti sa efectueze incalzirea la vestiare. Dinamo a facut instructie cu studentii, cuplul de atacanti Danciulescu-Cl. Niculescu fiind din nou in prim plan. Ionel Danciulescu, golgeterul campionatului, a aratat ca a reusit sa depaseasca momentul ratarii transferului la FC Nantes, marcand doua goluri. Claudiu Niculescu s-a inscris si el o data la cuvant, dupa ce l-a driblat si pe portarul Stanca. Nou-venitul Pacurar a reusit golul serii, marcand cu un lob perfect. Studentii au izbutit golul de onoare in secundele de prelungire, Oae transformand o lovitura libera. Ioan Andone si Dan Petrescu au trimis pe gazon urmatoarele formatii:

DINAMO: Cr. Munteanu - Ad. Iordache, Alistar, L. Ciobotrariu - I. Balan, Naidin, Tames, Semeghin - Fl. Petre, Danciulescu, Cl. Niculescu. Au mai jucat: Gaev, Goian, Burca, Irimia, Margaritescu, Pacurar, Grigorie, Cr. Ciubotariu, Cigan

SPORTUL: Stanca - Fl. Stancu, Ratiu, Sedu, Rusu - Nae, T. Balan, Cr. Lazar, Maxim - Bucur, Mazilu. Au mai jucat: Radoi, Secareanu, Oae, Ferfelea, Curelea, Varga

PERENYI, PA

De la festivitatea de miercuri seara singurul absent a fost Szabolcs Perenyi, antrenorul Ioan Andone hotarand sa renunte la serviciile sale, deoarece pe banda dreapta ii are pe Florentin Petre, Ionut Balan si Irimia. Surse din cadrul clubului afirma ca jucatorul va fi imprumutat la Galati, ajungandu-se deja la un acord cu presedintele Nicolae Boghici. Daca cele doua cluburi nu vor ajunge totusi la un acord, Perenyi ar putea juca la nou-promovata Politehnica Iasi, acolo unde a sosit un alt fotbalist aflat sub contract cu Dinamo, Bogdan Onut.

ZILINA STA

Desi campionatul slovac debuteaza maine, adversara lui Dinamo din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor nu va disputa meciul din etapa inaugurala. Zilina trebuia sa intalneasca pe Spartak Trnava, insa echipa oaspete a solicitat amanarea deoarece disputa in acest week-end un meci in turul 3 al Cupei UEFA - Intertoto contra croatilor de la Slaven Belupo. Cornel Dinu, administratorul delegat al FC Dinamo, ar fi trebuit sa plece astazi spre Slovacia, pentru a urmari la fata locului jocul echipei lui Ladislav Jurkemik si a completa raportul intocmit de Ioan Andone saptamana trecuta. (Mihai Igirosanu)
×
Subiecte în articol: sport