x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Cainii" intra pe mainile "diavolilor"

"Cainii" intra pe mainile "diavolilor"

06 Aug 2004   •   00:00
"Cainii" intra pe mainile "diavolilor"

Dinamo continua aventura in Liga Campionilor. Miercuri seara, la Antena 1, elevii lui Andone au invins din nou Zilina (1-0), si cu scorul general de 2-0 s-au calificat in turul III preliminar al Ligii Campionilor. Insa ros-albii mai au de sustinut proba de "foc": dubla cu Manchester United.

MIHAI IGIROSANU, MARIAN STEFAN

Tacere in vestiarul dinamovist dupa meciul cu MSK Zilina. Jucatorii lui Andone au intrat in "silenzio stampa", nemultumiti de criticile aparute in presa ca urmare a evolutiei sterse din prima etapa. Nici miercuri seara ei n-au practicat un fotbal de calitate. Insa prestatia din fata slovacilor a fost estompata de rezultatul in sine (1-0), o calificare fara prea mare stralucire, dar care-i trimite pe "caini" in ghearele "diavolilor" de la Manchester.

EXPLICATII. "Anul trecut am facut spectacol, am jucat cel mai frumos fotbal, am aratat lumii ca jucam ca o echipa mare si nu cred ca din cauza unui meci trebuia sa fim pusi la zid in halul asta", a justificat capitanul Florentin Petre decizia coechipierilor sai, de a nu mai dialoga, momentan, cu reprezentantii mass-media. Desemnat ca purtator de cuvant, "Peter" a facut cateva referiri la jocul de miercuri, insa toata atentia se indreapta acum asupra intalnirii cu granzii lui Fergusson, programata saptamana viitoare, pe stadionul National din Complexul "Lia Manoliu". "Nu stiu de ce rad stelistii si rapidistii cand aud ca vom juca impotriva celor de la Manchester. Si englezii sunt tot oameni, vom juca de la egal la egal. Atat timp cat jucam 11 la 11 avem sanse de calificare. Eu le promit ca vom face un meci bun si nu va mai rade nimeni de noi", a conchis mijlocasul dinamovist, unul dintre cei mai buni oameni in "dubla" cu Zilina.

ANDONE LA CARDIFF

Antrenorul Ioan Andone se pregateste de un nou drum. Duminica dimineata el va pleca spre Tara Galilor, la Cardiff, pentru a asista la Supercupa Angliei, dintre Manchester si Liverpool. Tehnicianul "cainilor" isi va studia astfel pe viu viitorul adversar, despre care cunoaste insa destule din inregistrarile video pe care le are din editia trecuta a Champions League. "Vom vedea in meciul cu Manchester daca eliminarea lui Munteanu a meritat sau nu. Marti am urmarit prin satelit meciul dintre Manchester si PSV Eindhoven. Duminica ii voi vedea pe englezi live. Este o echipa care paseaza foarte rapid, cu jucatori foarte valorosi. Daca nu am spera inseamna ca ar trebui sa nu mai jucam. Important este sa dam un gol la Bucuresti."

SPERANTE

"Dinamo s-a calificat si a reusit sa adauge 3 puncte in clasamentul UEFA. Daca nu am spera intr-o calificare in dauna lui Manchester, ar trebui sa nu mai jucam. Important este sa dam un gol acasa" - Ioan Andone Antrenor FC Dinamo

BILETE

Pretul unui bilet la tribuna a II-a pentru partida Dinamo - Manchester, care se va disputa miercuri, pe stadionul "National" din Complexul Sportiv "Lia Manoliu", este de 100.000 de lei. Un bilet la tribuna 0 costa 400.000 de lei, un tichet la tribuna I - 200.000 de lei, iar un bilet la peluza I este 75.000 de lei. Biletele vor fi puse in vanzare incepand de maine, la casa stadionului din Stefan cel Mare, iar de luni acestea se vor gasi si la casele stadionului "National".

Rezultatele turului preliminar

  • SAHTIOR DONETK - Pyunik Erevan 1-0 (in tur: 3-1)
  • MACCABI TEL AVIV - HJK Helsinki 1-0 (in tur: 0-0)
  • TRABZONSPOR - Skonto Riga 3-0 (in tur: 1-1)
  • TSKA MOSCOVA - Neftchi 2-0 (in tur: 0-0)
  • Serif Tiraspol - ROSENBORG 0-2 (in tur: 1-2)
  • FC Copenhaga - NK GORICA 0-5 (in tur: 2-1)
  • SHELBOURNE - Hajduk Split 2-0 (in tur: 2-3)
  • Lokomotiv Plovdiv - FC BRUGES 0-4 (in tur: 0-2)
  • SPARTA PRAGA - Apoel Nicosia 2-1 (in tur: 2-2)
  • WISLA CRACOVIA - WIT Georgia 3-0 (in tur: 8-2)
  • STEAUA ROSIE - Young Boys Berna 3-0 (in tur: 2-2)
  • FBK Kaunas - DJURGARDENS 0-2 (in tur: 0-0)
  • FERENCVAROS - KF Tirana 0-1 (in tur: 3-2)
  • DINAMO - MSK Zilina 1-0 (in tur : 1-0)

    * Echipele scrise cu majuscule s-au calificat in turul III preliminar al Ligii Campionilor
  • ×
    Subiecte în articol: sport manchester