x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Campioana e tot in carje

Campioana e tot in carje

02 Aug 2004   •   00:00

Dinamo a aratat jalnic la Constanta, fiind departe de pretentiile europene pe care conducatorii "cainilor" le emit. Farul a invins campioana fara drept de apel, scorul putand fi chiar mai mare.

PAUL ANDONE, MIHAI IGIROSANU - Constanta

Galeria dinamovista si-a facut aparitia pe stadionul din Constanta scandand numele lui Corpodean, arbitrul care, in urma cu doua luni, vicia rezultatul unui Farul - Dinamo, decisiv in lupta pentru titlu.

DOMINARE. La trei zile dupa meciul cu Zilina, semnalele de alarma trase de Ioan Andone nu au fost auzite de elevii sai, prestatia acestora fiind departe de asteptari.

Farul a dominat cu autoritate prima repriza, ocaziile succedandu-se rapid la poarta lui Munteanu. Fie bara, la lovitura de cap a lui Barbu, fie imprecizia lui Todoran si Gurita, fie interventiile miraculoase ale lui Munteanu, fie arbitrul Salomir, care nu a dictat penalty la faultul lui Alistar asupra lui Liviu Mihai au facut ca tabela sa ramana neschimbata. Eliminarea lui Naidin a venit ca o incununare a neputintei dinamoviste.

MUNCA. Dupa pauza, "cainii" au incercat sa "muste", dar suturile consecutive ale lui Danciulescu au ramas doar niste executii frumoase. Golul gazdelor a venit logic, insa in urma unei faze fixe, cand Iordache l-a scapat pe Pascovici din marcaj. "Farul a obtinut o victorie meritata. Toate echipele joaca cu o ambitie mai mare impotriva noastra, pentru ca suntem campioana. Ma ingrijoreaza jocul. Nu putem sa ne gandim la cupele europene dupa jocul de azi. Am avut sansa ca nu am primit mai multe goluri, iar unii dintre jucatorii nostri sunt prea increzuti si nu inteleg ca trebuie sa munceasca mai mult", a spus Ioan Andone dupa meci.

SALOMIR A FOST CONTESTAT

Spectatorii au avut senzatia unui deja-vu al partidei din urma cu trei luni, cand Sorin Corpodean gresea impotriva constantenilor. Acum, rolul a fost preluat de Marian Salomir, care a refuzat un penalty clar Farului, in minutul 28, la duelul dintre Alistar si Liviu Mihai, precum si un gol valabil inscris de Baicu in minutul 87. "Am jucat ba impotriva a 11 dinamovisti, ba impotriva a 10 dinamovisti si trei arbitri. Dinamo e sprijinita, de obicei, in campionat, de arbitri, asa ca nu este nimic neobisnuit. Din primele minute s-au vazut lucruri evidente la arbitri. Victoria noastra a fost insa logica si meritata", a declarat patronul constantenilor, Gheorghe Bosanceanu.

TRIBUNA OFICIALA

Tribuna oficiala a stadionului "Gheorghe Hagi" a avut un oaspete de seama, in persoana lui Mario Lefkaritis, presedintele federatiei cipriote, care este si presedintele de onoare al Farului, fiind partener de afaceri cu Gheorghe Bosanceanu. Meciul a fost vizionat de un emisar al clubului francez Rennes, trimis de Loti Boloni sa-l urmareasca pe Danciulescu. In fine, directorul executiv al "cainilor", Cristi Borcea, avea totusi un motiv de bucurie: isi inaugurase Hotelul Bavaria Blu din statiunea Mamaia.
×
Subiecte în articol: sport