x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Caritate - Gigi doneaza 3 miliarde sinistratilor

Caritate - Gigi doneaza 3 miliarde sinistratilor

04 Aug 2004   •   00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, a anuntat ca va dona suma de 3 miliarde de lei persoanelor afectate de inundatiile din tara.

IONUT PADURARU, PAUL ANDONE

APEL. "Fac un apel catre toti oamenii de afaceri sa ajutam acesti sinistrati. Rog primariile, consiliile judetene, societatile de constructie si de proiectare sa ne adunam si sa oferim oamenilor afectati de inundatii noi locuinte. Eu ma angajez sa platesc facturile daca si ei vor pune umarul", a spus Becali.

DEMERS. Boss-ul ros-albastrilor nu a renuntat la demersul comun cu Dinamo si cu Rapid de a contesta contractul drepturilor de televizare si statutul LPF. "Avocatii nostri au inaintat deja actiunea in instanta. Am decis impreuna ca, pentru acest tur de campionat, sa luam banii si sa lasam justitia sa-si faca treaba. Vom astepta verdictul. Dupa aceea, ne vom supune hotararii luate de instanta si legilor tarii, indiferent de decizie", a declarat Gigi Becali.

ANTRENORI. Gigi Becali a vorbit si despre situatia antrenorilor de la Steaua. "Zenga este antrenorul Stelei. El va avea la dispozitie tot turul pentru a arata ce poate. Dupa aceea, ne vom aseza la masa si vom trage linie. E posibil sa vina in Ghencea orice antrenor. E posibil sa revina chiar si Piturca. Dar nu voi schimba antrenorul pentru ca asa vrea galeria".

JOC. Dupa meciul cu Gloria, patronul Stelei a spus ca este multumit de obtinerea celor 3 puncte: "Nu am avut emotii. Sunt multumit ca am obtinut victoria, nu si de joc. Nu a fost un joc de viteza care sa imi placa, dar am stat linistit. A trecut prea putin timp pentru ca Zenga sa imprime un alt stil echipei".

"NU MERG IN GIULESTI" Gigi Becali a refuzat sa vorbeasca despre meciul de duminica din Giulesti, dar a spus ca nu crede ca va merge pe stadionul Rapidului pentru a urmari jocul. "Vom vedea la timpul respectiv care echipa este mai buna. Nu cred ca vin la meci, chiar daca sunt mai apropiat de Rapid si de Dinamo, acum cand ne luptam cu Liga. Voi veni doar daca voi simti ca animozitatile dintre suporteri se vor mai tempera." Referitor la galeria stelista, Becali a spus ca nu il intereseaza ca o anume parte a suporterilor il vor pe Lacatus.

"Am senzatia ca e chiar cineva din echipa care baga aceste lucruri pe la anumiti suporteri. Nu vreau eu sa ma apuc sa il depistez acum. Suporterii adevarati trebuie sa fie alaturi de echipa, pentru ca eu sunt cel care plateste antrenorul."

×
Subiecte în articol: sport