x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Catalin Racanel rateaza startul

Catalin Racanel rateaza startul

07 Aug 2004   •   00:00

Mijlocasul roman al lui Eintracht Trier, Catalin Racanel, va rata prima etapa din Zweite Bundesliga din cauza unei accidentari suferite in urma cu o luna la genunchiul piciorului stang.

SORIN ANGHEL

DRAMA. Accidentarea romanului s-a produs in timpul unui joc amical. "Am fost faultat si eu am cazut prost, cu genunchiul in interior. Am simtit o durere groaznica cand m-am prabusit. Timp de doua saptamani am facut zilnic sedinte de artroscopie, care durau cate 5-6 ore. Era mai greu decat la un antrenament care dureaza doua ore. Bine ca am scapat de ele", a spus Racanel.

INTOARCERE. Vedeta lui Trier estimeaza ca revenirea sa se va produce in etapa a doua din Zweite Bundesliga, cand echipa sa va intalni pe teren propriu pe Essen. "Ma simt mai bine acum, dar nu se pune problema sa evoluez in meciul de duminica, de la Oberhausen. Pana acum m-am pregatit separat, dar de luni incep antrenamentele alaturi de echipa, urmand sa fiu pe teren la meciul din etapa urmatoare. Asta depinde si de cum merge echipa. Daca vom obtine un rezultat bun duminica, iar antrenorul va fi multumit de jucatori, nu voi forta. In schimb, daca jocul echipei nu va fi unul stralucit, voi risca si voi intra pe teren in cazul in care antrenorul imi va cere acest lucru, cu toate ca in mod normal recuperarea ar trebuie sa dureze sase saptamani, iar la mine nu au trecut decat patru", a declarat Racanel.

CURTAT

Dupa ce in sezonul trecut a marchat 11 goluri pentru formatia sa, Catalin Racanel a primit cateva oferte de la echipe din prima liga germana. Eintracht Trier a cerut in schimbul romanului un million de euro, suma pe care cluburile din Bundesliga nu se prea inghesuie sa o plateasca. "Sper sa fac si sezonul acesta meciuri bune la Trier, iar la vara, cand imi expira contractul, sa nu duc lipse de oferte", a declarat Racanel.

×
Subiecte în articol: sport