x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Ceasornicari" de Giulesti

"Ceasornicari" de Giulesti

14 Iul 2004   •   00:00

Rapid a plecat ieri intr-un turneu in "Tara Cantoanelor" fara Ionut Rada, Buta si Bordeanu, dar cu Sabin Ilie in lotul de 22.

DANIEL STAN

Echipa va sta timp de 12 zile in localitatea Anzere si va sustine patru partide de verificare, cu Sion, Yverdene, Sochaux si inca un adversar care va fi stabilit la fata locului.

TRANSFERURI. Fata de lotul care a demarat pregatirea din intersezon, au ramas acasa Ionut Rada, Bordeanu si Buta. Primul este accidentat dar, se pare, are si o oferta de la echipa belgiana Genk, in timp ce Bordeanu va fi imprumutat la FC National, neintrand in planurile lui Lucescu jr. De asemenea, Buta s-a transferat la Volin Lutk, locul 13 in sezonul trecut din Ucraina, Rapid urmand a primi 60.000 de dolari, iar jucatorul un salariu stagional de 80.000 de dolari.

CONSENS. Sabin Ilie a fost pastrat in lot si a efectuat deplasarea in Elvetia. "Are un caracter mai dificil, dar este un atacant valoros de care avem nevoie. Am ajuns la un consens si va ramane la Rapid, desi a avut o oferta tentanta de peste hotare", a declarat un oficial al gruparii "visinii". Sabin ar fi avut o oferta din Portugalia, de la Uniao Leiria, insa pretul cerut de Rapid, 300.000 de dolari, a fost considerat prea mare.

APRECIERI
Antrenorul giulestenilor, Razvan Lucescu, era destul de destins la aeroportul Otopeni. Tehnicianul "visiniilor" a tinut sa-si precizeze pozitia vizavi de ratarea participarii in cupele europene: "Eu am fost la Brasov, insa am urmarit traseul actualei mele echipe. Regret enorm ca Rapid a ratat dupa atatia ani o prezenta in cupele europene, dar consider ca Gigi Becali, care se pricepe la fotbal, a avut dreptate cand a spus ca noi meritam sa mergem in Cupa UEFA".
×
Subiecte în articol: sport