x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Centura de aur - Marian Simion a abandonat in finala

Centura de aur - Marian Simion a abandonat in finala

19 Iul 2004   •   00:00

Cea de-a 33-a editie a turneului international de box "Centura de Aur", care s-a desfasurat in Sala Polivalenta din Bucuresti, a luat sfarsit sambata.

Ultimul turneu de pregatire inaintea Olimpiadei a adus pugilistilor romani 6 medalii de aur, 2 medalii de argint si una de bronz.

VICTORII. Dintre cei trei boxeri romani calificati la Olimpiada, doar Viorel Simion si Ionut Gheorghe au terminat competitia pe primul loc, Marian Simion abandonand in runda a treia a finalei. "Nu se poate asa ceva", a exclamat Simion la sfarsitul rundei a treia, cand a aflat ca adversarul sau, campionul mondial, Ghennadi Golokvin, din Kazahstan, are un avantaj de 4 puncte in fata lui. Astfel, considerand ca este nedreptatit de arbitri, Marian Simion (75 kg) a renuntat sa mai continue lupta.

LEJER. Viorel Simion (57 kg) a castigat finala prin neprezentarea adversarului, iar Ionut Gheorghe (64 kg) l-a invins prin abandon tehnic pe Nurzhan Karimzhanov (Kazahstan), in runda a treia el avand un avantaj de 20 de puncte. Dintre romani, pe prima pozitie au mai urcat Iulian Poczo (48 kg), Bogdan Dobrescu (54 kg), Constantin Bejenariu (81 kg) si Florin Stan (91 kg). (Cosmin Smochina)

×
Subiecte în articol: sport simion