x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Chelsea inca mai respira

Chelsea inca mai respira

26 Mar 2004   •   00:00

Chelsea nu a izbutit sa-si ia revansa in fata lui Arsenal nici in Europa. Dupa trei esecuri consecutive in acest sezon, in campionat si Cupa Angliei, echipa lui Claudio Ranieri a scos un rezultat de egalitate, 1-1, in prima mansa a „sferturilor" Ligii Campionilor.

Pentru „albastri" a fost al 17-lea meci fara victorie in fata vecinilor „tunari".

MODEST. Dupa o prima repriza fara gol, islandezul Gudjohnsen a deschis scorul la scurt timp dupa pauza, speculand o greseala a lui Lehmann. Avantajul lui Chelsea a durat insa doar 6 minute, Pires aducand egalarea in urma unei lovituri de cap. Adrian Mutu a jucat pana in minutul 72, cand i-a lasat locul argentinianului Crespo. Evolutia atacantului roman a fost insa modesta, cotidianul „The Sun" acordandu-i nota 5, aceeasi pe care a primit-o in tabara adversa gaferul Lehmann. Chelsea a terminat partida in inferioritate dupa eliminarea francezului Desailly, in minutul 83.

DETERMINARE. Rezultatul de pe „Stamford Bridge" o plaseaza pe Arsenal in postura de favorita, lucru de care este constient si antrenorul Claudio Ranieri. „In acest sezon Arsenal joaca un fotbal din alta lume. Sunt aproape campioni si au sanse mari sa castige si Liga Campionilor. Dar inainte de asta trebuie sa ne omoare pe noi. Inca nu suntem terminati", a amenintat tehnicianul italian. Ranieri se bucura si de sprijinul suporterilor lui Chelsea, care in timpul meciului i-au scandat numele si i-au cerut sa ramana la gruparea londoneza.

„Galacticii" si-au revenit

In cealalta partida disputata miercuri, Real Madrid i-a avertizat pe italienii de la AC Milan ca nu sunt dispusi sa-si piarda asa usor titulatura de „galactici". Dupa ce au fost condusi cu 1-0, madrilenii au revenit spectaculos si au invins cu 4-2, intr-o partida similara aceleia de pe „San Siro". Dupa doua esecuri consecutive, „albii" si-au recapatat stralucirea o data cu aparitia lui Ronaldo, brazilianul marcand un gol si provocand un penalty. Pe tabela si-a trecut numele si fostul madrilen Morientes, care dupa ce a inscris al doilea punct al lui Monaco si-a ridicat ochii spre cer, dedicand golul victimelor atentatelor de la 11 martie.

×
Subiecte în articol: sport