x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Chelsea sau Liverpool?

Chelsea sau Liverpool?

de Jurnalul National    |    30 Apr 2008   •   00:00
Chelsea sau Liverpool?

Cele două echipe engleze s-au mai întîlnit în semifinalele competiţiei în 2005 şi 2007, de fiecare dată impunându-se “cormoranii”. Chelsea speră însă că norocul s-a întors de partea ei, după ce în tur a smuls în extremis o remiză, în urma unui autogol al lui Riise în minutul 95.

LIGA CAMPIONILOR

Cele două echipe engleze s-au mai întîlnit în semifinalele competiţiei în 2005 şi 2007, de fiecare dată impunându-se “cormoranii”. Chelsea speră însă că norocul s-a întors de partea ei, după ce în tur a smuls în extremis o remiză, în urma unui autogol al lui Riise în minutul 95. “La precedentele două semifinale am avut ghinion, nu am fructificat ocaziile create. Acum am marcat în urma unui gol norocos, dar meritat după felul cum am jucat. Am ratat de trei ori finala Ligii Campionilor, dar o dată ce vom trece peste această barieră psihologică avem o mare şansă de a cuceri trofeul”, a spus înaintea meciului de azi portarul lui Chelsea, Petr Cech.

INTRIGĂ. După ce în urmă cu o săptămînă îl acuza pe Konrad Plautz că a prelungit excesiv partida, permiţându-i lui Chelsea să egaleze, tehnicianul lui Liverpool, Rafael Benitez, are şi acum probleme cu arbitrajul. “E curioasă delegarea lui Roberto Rossetti. În ultimele şase meciuri arbitrate de el în competiţiile europene, gazdele au cîştigat de cinci ori. Iar în al şaselea, tocmai Chelsea era echipa oaspete. Cînd îl ai ca adversar pe Drogba, este important să ai un arbitru bun. Ivorianul cade prea uşor”, a spus Benitez.

×
Subiecte în articol: sport