x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport ck a plecat, vine Ziyati

ck a plecat, vine Ziyati

28 Iul 2004   •   00:00

Njo Transferul la Universitatea Craiova al lui Nouredine Ziyati este aproape de a fi perfectat. Rapid cere 100.000 de dolari pentru marocan, suma ce poate fi achitata de olteni prin plecarea la formatia franceza Caen a "rebelului" Jeremie Njock, cotat la 250.000 de dolari.

Momentan, atacantul camerunez se afla doar in probe la nou promovata in Ligue1.

INSISTENTA. Antrenorul Mircea Rednic a insistat cel mai mult pentru aducerea lui Ziyati, cei doi colaborand excelent in perioada cat au lucrat impreuna la Rapid. Pus de actualul tehnician giulestean, Razvan Lucescu, pe lista de transferari, pentru abateri repetate, marocanul ii va costa pe olteni in jur de 100.000 de dolari. "Am discutat cu presedintele Dinu Gheorghe si cu jucatorul si ne-am inteles. Azi la ora 18:00 ma intalnesc si cu George Copos pentru semnarea actelor", a declarat Rednic. Pana la parafarea acestui transfer, conducerea "alb-albastrilor" a reusit aducerea lui Lucian Dobre de la Petrolul Ploiesti, care a semnat pe 2 ani cu un salariu de 35.000 de dolari. In schimb, s-a renuntat la Aurel Dumitru, pretul cerut de oficialii Sportului Studentesc fiind considerat prea mare.

VARIANTE. Desi a primit acelasi numar ca in sezonul trecut, 7, si a fost inregistrat la LPF, Jeremie Njock tot nu a ajuns la Craiova, motivand ca are probleme cu viza. Atacantul camerunez se afla insa in probe la Caen, formatie nou promovata in prima liga franceza. Pretul sau e de 250.000 de dolari, acestei sume adaugandu-i-se amenda pentru intarziere, anume cate 500 de dolari pe zi, cumuland pana in prezent aproape 15.000 de dolari. Njock mai are 2 ani de contract cu Universitatea, fiind obligat, in situatia in care nu-si va gasi echipa, sa se intoarca in Banie. (Vicentiu Neagoe, Mario Morcov)

LUTU NU VREA IN ISRAEL

Desi era aproape sigura, plecarea lui Ionut Lutu la Hapoel Tel Aviv a picat ieri, mijlocasul nedorind sa se transfere la o echipa din Israel. Acesta chiar a inceput sa planga, cerandu-i antrenorului Mircea Rednic sa-l pastreze in lot. "L-am rugat frumos pe nea Mircea sa raman. I-am promis ca o sa ma fac baiat de treaba, ca o sa trag de mine si o sa dau un randament mai bun. Aici ma simt cel mai bine si stiu ca sunt iubit de suporteri", a declarat Lutu. Se pare ca exista o varianta ca, pe 7 august, Lutu sa plece in Emiratele Arabe Unite, alaturi de Ilie Balaci, care l-ar dori la formatia pe care o conduce, Al Ahli.

×
Subiecte în articol: sport