x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Costin Lazăr: Nu am nevoie de vreun premiu, am făcut ceea ce trebuia!

Costin Lazăr: Nu am nevoie de vreun premiu, am făcut ceea ce trebuia!

de Ovidiu Ciutescu    |    22 Mar 2009   •   00:00
 Costin Lazăr: Nu am nevoie de vreun premiu, am făcut ceea ce trebuia!
Sursa foto: GSP Tv/

Giuleştiul e nebun şi unic. O propoziţie banală, dar perfect reală cu atmosfera din cadrul clubului condus de miliardarul "sărac" George Copos. Programat la un an şi o zi de la celebrul scandal "Bricheta", jocul dintre Rapid şi Oţelul a oferit o altă premieră în fotbalul românesc: Costin Lazăr a refuzat un penalty mincinos pe care Teodor Crăciunescu l-a acordat în minutul 63!



Rapidul conducea cu 2-0 în momentul în care Bourceanu s-a năpustit asupra lui Costin Lazăr, în suprafaţa de pedeapsă, şi l-a deposedat de balon. Teodor Crăciunescu duce fluierul la gură şi indică punctul cu var de la 11 metri. Oţelarii se năpustesc asupra arbitrului vâlcean, explicându-i că a greşit. Degeaba, băiatul lui Ion Crăciunescu a rămas insensibil! Totul a durat maxim 3 secunde! Suficient cât "faultatul" Costin Lazăr să se ridice de pe gazon şi să-i arate lui Crăciunescu, cu degetul: "Nu a fost fault!" Incredibil gest de fair-play. Indiferent de faptul că echipa sa conducea cu 2-0, gestul internaţionalului giuleştean rămâne unic pe gazoanele din România, dacă nu şi pe cele de pe tot mapamondul!


"Aşa am crezut de cuviinţă, nu am nevoie de vreun premiu fair-play, precum nu are nici Rapidul de ajutoare din partea arbitrilor. Aşa aş face în orice situaţie" - Costin Lazăr





×
Subiecte în articol: sport costin lazăr costin laz