x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cu gandul la urmatorul tur

Cu gandul la urmatorul tur

29 Iul 2004   •   00:00

Dupa 4-0 in tur, Otelul Galati viseaza deja la ziua de maine, cand sortii urmeaza sa desemneze echipa pe care o va intalni in faza urmatoare a Cupei UEFA. Meciul va fi transmis in direct de TVR 1, de la ora 20:00.

DANIEL STAN, VICENTIU NEAGOE

Cu toate framantarile prin care a trecut in ultimul timp, Otelul va fi aproape sigur echipa romaneasca ce va trece primul hop in Europa. Formatia pregatita de Sorin Cartu a plecat ieri spre Albania, unde, in aceasta seara, de la ora 20:00 (ora Romaniei), va sustine mansa secunda din cadrul turului I preliminar al Cupei UEFA, in compania celor de la Dinamo Tirana.

EXCURSIE. Dupa acel 4-0 din tur, "otelarii" sustin ca nu vor avea nici o emotie la Tirana si ca se gandesc ce adversar le va fi harazit maine, cand va avea loc tragerea la sorti pentru faza a II-a preliminara a competitiei. "Mergem in excursie", spuneau jucatorii inainte de decolare. Galatenii au ajuns ieri dupa-amiaza la Tirana fara presedintele Nicolai Boghici, care a ramas acasa pentru a rezolva mai multe probleme legate de lot. Danciu, Nanu si compania s-au cazat la Hotelul Tirana International, iar aseara au efectuat un antrenament de la ora jocului.

ECONOMIE. Desi ar fi trebuit sa ajunga in Albania inca de marti, galatenii au preferat sa mai ramana o zi in plus la Bucuresti, motivul reprezentandu-l preturile foarte mari la cazare existente in Tirana. "Am facut si noi economie", a spus un oficial al gruparii de la Dunare. La randul sau, presedintele Boghici a precizat: "Vom bate si in retur. Nu am mers intrucat sper sa mai aduc 2-3 jucatori inainte de startul campionatului".

DEMISII. Reamintim ca, dupa meciul tur, presa albaneza a speculat faptul ca partida ar fi fost aranjata de doi oficiali ai celor de la Dinamo pentru a castiga o suma foarte mare de bani la pariuri, acestia mizand pe scorul exact de 4-0 in favoarea Otelului. Ulterior, presedintele Mihail Delijorxhit si directorul tehnic Mujo Targaj au demisionat, aceeasi decizie urmand sa o ia si antrenorul Vasil Bici. De altfel, Delijorxhit, care a stat in Romania la Iaki, a mizat sume importante, circa 20.000 de dolari, si la cazinoul din Constanta.

ECHIPE

DINAMO TIRANA: Lika - Rodrigo, Pisha, Xhafa, Papa Sene - Ziambo, Qorri, Bakalli, Qosa - Leandro, DhImbi. Antrenor: Vasil Bici

OTELUL: Cernea - Marginean, Rohat, D. Munteanu - C. Dobre, Aldea, Danciu, V. Tanase, Nanu - V. Iacob, Cr. Negru. Antrenor: Sorin Cartu

Arbitri: Jose Luis Mengual Prades - Jose Goncalves Barbosa, Laudino Lopez (toti din Andora)
×
Subiecte în articol: sport