x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Danciulescu a fost "imbrobodit"

Danciulescu a fost "imbrobodit"

16 Iul 2004   •   00:00

EDITIA a II-a

Visul lui Ionel Danciulescu de a evolua la FC Nantes are sanse tot mai mici sa se transforme in realitate.
MARIAN STEFAN

Conducerea clubului din Stefan cel Mare n-a oferit nici ieri un raspuns clar francezilor, privind data la care atacantul dinamovist s-ar putea prezenta la noua sa echipa.

PROMISIUNI. Surse apropiate gruparii din Stefan cel Mare au lasat sa se inteleaga faptul ca "Danciu-gol" a fost convins sa ramana la Dinamo in cazul in care echipa se va califica in turul III preliminar al Ligii Campionilor, obtinand astfel drept de joc si in Cupa UEFA. Mai mult, conducatorii dinamovisti le-au promis jucatorilor ca, in cazul eliminarii slovacilor de la Zilina, 40% din suma oferita de catre UEFA va reveni echipei, ca un bonus pe langa primele stabilite conform Regulamentului de Ordine Interioara.

SPION. Cat despre antrenorul Ioan Andone, acesta va pleca in aceasta seara spre Slovacia, via Timisoara, chiar daca se afla cu piciorul in ghips. "Falcosul" va asista la meciul de campionat dintre Zilina, viitorul adversar al "cainilor" in turul II preliminar al Ligii Campionilor, si Spartak Trnava. Andone va merge cu un microbuz pana la Budapesta, de unde va fi preluat de o masina pusa la dispozitie de Marius Vizer.

SPECTACOL ALB-ROSU

Dinamo a intalnit aseara pe FCM Bacau, in cadrul "patrulaterului" de la Brasov, unde mai sunt prezente echipa locala si FC Arges. Elevii lui Ioan Andone au demonstrat o forma excelenta, invingand cu scorul de 3-1 (1-0), prin golurile lui Fl. Petre (’30 si ’68) si Cl. Niculescu (’62 - p), respectiv Dragomirescu (’56). "Piticul" a fost cel mai bun jucator al "cainilor", dovedind ca a trecut peste socul provocat de ratarea unui transfer in strainatate. Alaturi de conducatorii dinamovistilor, Badea, Borcea si Danilescu, s-a aflat si selectionerul Anghel Iordanescu. In celalalt joc, FC Brasov a dispus de FC Arges cu scorul de 2-1 (1-0).
×
Subiecte în articol: sport