x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dani Coman şi-a depus memoriu să devină liber de Rapid!

Dani Coman şi-a depus memoriu să devină liber de Rapid!

de Ovidiu Ciutescu    |    07 Noi 2008   •   00:00
 Dani Coman şi-a depus memoriu să devină liber de Rapid!

Lui Dinamo i-a închis uşa în nas pentru că „sufletul meu este rapidist”. La Rapid nu joacă pentru că „cei din conducere refuză să negocieze cu mine un nou contract”. Neplătit de aproape trei luni şi plimbat cu preşul de conducre, Dani Coman s-a săturat. "Mi-am depus ieri memoriu să devin jucător liber, pentru că nu mai suportam să tot fiu refuzat şi amînat. Trebuie să joc şi fotbal, ce să fac, să stau pe margine pînă la sfîrşitul carierei? Mai am 10 ani în care vreau să jo”, motivează piteşteanul.



„Va mai dura două, trei săptămâni pînă se va da decizia finală. Nu am crezut niciodată că voi ajunge să părăsesc Rapidul în modul ăsta, dar nu aveam ce face, dacă acasă e uşa închisă. Am aşteptat destul, aproape 70 de zile. Domnul Copos a fost mirat de decizia mea? Nu cred, pentru că dacă era aşa, mă plăteau, pentru că nu era o sumă prea mare. Nu m-a sunat nimeni să mă întorc, şi nici nu cred că o vor face. Au uitat cum mi-am rupt oasele pentru Rapid, dar recunoştinţa este la mare preţ în România", a declarat internaţionalul giuleştean, citat de gsp.ro.

Chiar dacă nu mai crede în minuni, Coman se declară deschis la dialog. Şi la revenirea între buturile echipei pe care o iubeşte: "Prima mea opţiune va rămîne Rapid, sau dacă nu, în străinătate. Dacă nu se rezolvă nimic, am mai multe oferte din ţară. După cum am mai spus, nu voi merge niciodată la Steaua sau Dinamo. De fapt, la aceste două echipe nu este loc, amîndouă au portari foarte buni în lot. Nu ştiu dacă va pleca Lobonţ de la Dinamo, dar oricum îl au pe Dolha, un portar extrem de valoros. Ar putea fi şi Braşovul, dar nu ştiu nimic deocamdată".

Goalkepeer-ul mai spune că după ce îşi va rezolva memoriul cu Rapidul va pleca în vacanţă să uite de perioada nefastă prin care a trecut: "După ce se va rezolva problema cu Rapid, îmi voi lua soţia şi voi pleca în vacanţă ca să uit de tot. După ce mă voi întoarce, ma voi gândi şi la fotbal".

×
Subiecte în articol: sport