x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Debut fericit

Debut fericit

22 Mar 2004   •   00:00

Piatra-NeamtNumirea lui Marius Lacatus in functia de antrenor a adus si prima victorie pentru Ceahlaul, dupa o perioada de patru luni si jumatate in care "plaiesii" nu au mai gustat din licoarea dulce a succesului.

FERICIRE. Situatia dificila din clasament i-a facut pe nemteni sa inceapa jocul cu oarecare teama. "Nu e usor sa joci cu sabia deasupra capului. Consider ca am avut sansa, pentru ca am reusit sa deschidem scorul inca din prima repriza. Sunt multumit de jocul echipei, unul spectaculos, chiar daca eu nu le-am cerut decat sa jucam la rezultat. Am avut in Purica un adevarat luptator la mijlocul terenului, el fiind cheia acestui succes. Evolutia de astazi si scorul final ne dau sperante ca putem iesi din impas", a declarat antrenorul gazdelor, Marius Lacatus.

CRITIC. Ca la orice esec al echipei sale, Basarab Panduru a luat foc la conferinta de presa, criticand evolutia jucatorilor alb-violeti. "Nu eu trebuia sa vin aici ca sa va dau explicatii, ci jucatorii, care astazi au fost stresati de fotbal. Cativa dintre elevii mei au venit la plaja. A fost soare, aer frumos, era si pacat sa scape o asemenea ocazie! Am avut 3-4 ocazii uriase, dar nu am fost in stare sa le fructificam", a spus Panduru.
(CIPRIAN AVADANEI )

×
Subiecte în articol: sport