x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Debut schimonosit pentru Rege

Debut schimonosit pentru Rege

de Mihai Igirosanu    |    Florin Gongu    |    29 Iul 2007   •   00:00
Debut schimonosit pentru Rege

"Roş-albaştrii" au căştigat greu primele trei puncte din noul sezon al Ligii 1, fiind salvaţi de o "dublă" reuşită de vedeta Nicolae Dică. Patronul Gigi Becali a părăsit stadionul după golul reuşit in minutul 12 de Ceahlăul, acuzăndu-l indirect pe Gică Hagi.

Steaua - Ceahlăul 2-1 - primul meci, primele contre intre Becali şi Hagi

"Roş-albaştrii" au căştigat greu primele trei puncte din noul sezon al Ligii 1, fiind salvaţi de o "dublă" reuşită de vedeta Nicolae Dică. Patronul Gigi Becali a părăsit stadionul după golul reuşit in minutul 12 de Ceahlăul, acuzăndu-l indirect pe Gică Hagi.


Imediat după ce bosniacul Vranjkovici a transformat penalty-ul prin care nemţenii au preluat conducerea in Ghencea, Becali a părăsit val-vărtej loja, s-a urcat in maşină şi a părăsit complexul. "N-am cumpărat 12 jucători, n-am băgat eu milioane de euro ca să mă conducă Ceahlăul!", s-a exteriorizat patronul Stelei. Arbitrul de centru, Sebastian Colţescu, şi asistentul său Cătălin Savu au greşit grav, acordănd un penalty gratuit gazdelor, la scorul de 0-1.Â

Â

REACŢII. După meci, la conferinţa de presă, antrenorul Gică Hagi a răspuns, dar a preferat să fie diplomat şi oarecum umil faţă de patron: "El ştie pentru ce e supărat şi de ce. Concentrarea mea e la meci. O dată sunt mai inspirat, altă dată, nu. Cum o crede patronul, mi-e foarte greu să spun. Incerc să rămăn in rolul meu, dar se creează o presiune care nu e bună. Nu suntem lăsaţi singuri, el e primul care vrea să căştigăm. E un patron mare şi, cănd spun că e atăt de mare, mă feresc să vorbesc. Eu sper să-l mulţumesc. Nu mă supăr foarte repede. Intre mine şi Gigi n-are cum să fie niciodată nimic. Eu sunt mai mic şi o să las de la mine", a declarat Hagi. "Am venit să gestionez imediat multe lucruri, vreau să fiu lăsat să muncesc. O să fiu judecat, dar nu e uşor. Lucrurile se fac in timp, iar eu am venit de o lună. E devreme să tragi concluzii sau să vorbeşti", a mai spus Regele. La răndul său, eroul meciului, Nicolae Dică, a spus: "Mă bucur pentru victorie, ăsta era cel mai important lucru. Ceahlăul e o echipă destul de bună. Noi ne-am creat ocazii şi puteam marca mai mult, dar am ratat. Azi am fost cu găndul la Ceahlăul, nu la Zaglebie. Am avut un joc destul de bun, cu şapte-opt ocazii. S-a jucat cu răutate, pentru că şi Ceahlăul şi-a dorit mult. Sper ca şi la sfărşit să fim pe primul loc. Nu suntem noi vinovaţi că n-au fost suporteri in tribune. Ei sunt principalii vinovaţi", a spus Dică. "Nu ştiu, poate a plecat pentru că a avut treabă", a comentat mijlocaşul Bănel Nicoliţă gestul patronului Gigi Becali. "Imi pare rău că a ratat cele două goluri ale lui Dică", a completat fundaşul Petre Marin.

Â

AMENINŢARE. Preşedintele Ceahlăului, Gheorghe Ştefan, a contestat vehement prestaţiile lui Colţescu şi Savu, ameninţănd cu măsuri fără precedent. "Colţescu trebuia să-şi ia tricou albastru, că a arbitrat după două regulamente. Trebuie să se lase de meserie. A dat un penalty gratuit Stelei şi voi cere excluderea sa din arbitraj. Anul trecut am fost făcuţi varză de mulţi arbitri, dar am crezut că s-a terminat. Ne-au luat din prima etapă. Faultul de la penalty-ul Stelei a fost doi metri in afara careului. Cănd Sebastian Colţescu va pleca din arbitraj să-l ia şi pe asistentul Savu. Dacă Sebastian Colţescu va mai fi delegat la vreun meci al nostru in acest an, voi retrage echipa din campionat", a declarat Ştefan.

Â

PROGRAM. "De azi inainte, găndul nostru se va indrepta către meciul de marţi, din Polonia", a spus antrenorul Gică Hagi imediat după partida cu Ceahlăul. Steaua va pleca spre Polonia, pentru meciul cu Zaglebie Lubin, din prima manşă a turului doi preliminar din Ligii Campionilor, măine, la ora 10:00, de pe Aeroportul "Henri Coandă". "Roş-albaştrii" se vor caza la Hotelul Qubus din localitatea Legnika, situată la 20 de kilometri de Lubin. In aceeaşi zi, ei vor susţine antrenamentul oficial, de la ora 21:00. Intoarcerea in ţară este prevăzută imediat după meci.

×
Subiecte în articol: sport ceahlăul ceahl