x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Debut slab pentru Napoli - Pe măna lui Bănică

Debut slab pentru Napoli - Pe măna lui Bănică

de Dragos Stoica    |    Mario Morcov    |    21 Oct 2007   •   00:00
Debut slab pentru Napoli - Pe măna lui Bănică

După ce au condus, oltenii au fost egalaţi cu opt minute inainte de final din cauza unei erori a propriului portar, care a stricat revenirea in Bănie a antrenorului italian adus de Adrian Mititelu.

După ce au condus, oltenii au fost egalaţi cu opt minute inainte de final din cauza unei erori a propriului portar, care a stricat revenirea in Bănie a antrenorului italian adus de Adrian Mititelu.

Pe un stadion dezolant de gol, cu numai 1.500 de spectatori in tribune, Craiova a dat un nou rateu. Cu toate că "U" Cluj este una dintre formaţiile cu care oltenii se luptă direct pentru evitarea retrogradării, suporterii "alb-albaştrilor" au plecat cu capul in pămănt de pe "Ion Oblemenco", "Ştiinţa" nereuşind să căştige vineri seară.

GAFĂ. Craiova a condus meciul in primele 45 de minute, dar deschiderea scorului s-a datorat atăt impreciziei lui Costea, căt şi experienţei portarului clujean Martin Tudor. Gazdele s-au trezit totuşi conducănd pe tabelă, graţie nefericitului coreean Park, care a deviat in propria poartă un balon trimis de Velcovici de pe partea stăngă. Imediat, elevii italianului Napoli au pierdut teren, in timp ce oaspeţii au ieşit la joc tot mai mult in jumătatea Craiovei. Mai mult, tehnicianul Universităţii şi-a zguduit şi el propria echipă. După schimbarea sistemului de joc inainte de acest meci, Napoli a luat o decizie neinspirată in minutul 70, cănd a scos un atacant, Stoianof, introducăndu-l in schimb pe Luţu la mijlocul terenului. Rezultatul? Nul, cătă vreme acesta n-a primit decăt trei pase in 20 de minute! De partea cealaltă, avănd posibilitatea să mai urce in careul craiovenilor un om, clujenii au egalat cu opt minute inainte de final, cănd Alin Savu a speculat o gafă a lui Nicuşor Bănică, goalkeeper-ul oltean scăpănd balonul după ce a incercat să reţină o centrare.

SCUZE. După meci, Nicolo Napoli a incercat să-şi menajeze portarul. "Bănică a greşit, dar ii vom da credit in continuare, sunt sigur că el este primul căruia ii pare rău. Per total, sunt mulţumit de dăruirea băieţilor, au dat sută la sută şi consider că am avut ghinion să nu căştigăm toate cele trei puncte. Mergem inainte şi sperăm să căştigăm următoarele dispute, poate chiar in etapa următoare, la Galaţi. E greu să rezolvăm totul in două săptămăni, mai am nevoie de timp şi sunt multe de pus la punct. Va mai trece timp pănă cănd formaţia va juca tot ceea ce vreau eu", a afirmat Nicolo Napoli. La răndul său, antrenorul oaspeţilor, Gigi Mulţescu, de asemenea debutant pe banca "şepcilor roşii", s-a arătat relativ mulţumit: "In prima repriză, Craiova a avut mai mult iniţiativa, noi cedănd deliberat posesia pentru a incerca să lovim pe contraatac. Am inceput prost repriza secundă, dar, după ce am primit gol, am scos un stoper şi am introdus un mijlocaş şi am trecut la cărma jocului. Dacă ţinem cont de ultimele 20-30 de minute, puteam chiar să căştigăm. Cred că este totuşi un rezultat echitabil".

×
Subiecte în articol: sport