x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Debutantul Peresaduce Gloria

Debutantul Peresaduce Gloria

18 Mar 2004   •   00:00

25.000 de suporteri au luat cu asalt tribunele stadionului "Dan Paltinisanu", visand la o calificare in semifinale dupa 24 de ani. Sperantele banatenilor au fost spulberate in minutul 105.

In 1980, "Poli" elimina chiar pe Gloria in "sferturi" si avea sa castige trofeul dupa o finala dramatica impotriva Stelei, pe care au invins-o cu 2-1, dupa "golul de aur".

PRESIUNE. Atmosfera electrizanta din tribune i-a impins pe timisoreni spre poarta lui Campeanu. Acesta s-a recunoscut invins in minutul 23, cand Aurelian Dumitru a impins balonul in poarta, dupa ce "veteranul" Gloriei respinsese in prima faza un sut al lui Romeo Stancu.

SCHIMBARE. Cu doar doi jucatori care au mai atins o asemenea faza importanta a Cupei Romaniei, Buia si Dumitru, "Poli" AEK n-a mai reusit sa aplice trupei lui Jean Padureanu si lovitura decisiva. Veniti pe malurile Begai cu ideea clara de a proteja firavul avantaj din tur, oaspetii au iesit la joc dupa pauza. Remus Vlad l-a aruncat in lupta si pe Negrean, reusind sa inabuse intentiile de forcing ale Timisoarei. SOC. Cu cateva momente inainte ca arbitrul sa puna capat primelor 15 minute de prelungire, debutantul Peresa provocat un adevarat soc miilor de fani, ducand echipa bistriteana in semifinale. Golul de aur incasat nu a debusolat insa admirabilul cor de pe "Dan Paltinisanu", care si-a aplaudat frenetic favoritii, in pofida incheierii parcursului din Cupa Romaniei.

×
Subiecte în articol: sport