x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Del Piero lăsat acasă de selecţionerul Marcello Lippi

Del Piero lăsat acasă de selecţionerul Marcello Lippi

de Ovidiu Ciutescu    |    17 Noi 2008   •   00:00
Del Piero lăsat acasă de selecţionerul Marcello Lippi

Marcello Lippi a convocat 22 de jucători pentru meciul amical cu Grecia de miercuri, de la Atena. Italia va miza pe toate vedetele, dar a renunţat la căpitanul şi atacantul clubului Juventus Alessandro Del Piero, aflat în mare formă.



Tehnicianul a explicat că nu este vorba de o înlăturare a lui Del Piero (34 ani), ci de intenţia sa de a testa noi jucători. “Alessandro va rămâne de data aceasta acasă pentru că este un jucător despre care cunosc totul. Eu vreau să întineresc un pic echipa şi să văd la lucru noi jucători, să descopăr noi posibilităţi”, a declarat Lippi, citat de Agerpres.


Lotul de 22 de jucători:

Portari: Gianluca Curci (Siena), Morgan De Sanctis (Galatasaray)

Fundaşi: Daniele Bonera (AC Milan), Fabio Cannavaro (Real Madrid), Giorgio Chiellini (Juventus), Andrea Dossena (Liverpool), Alessandro Gamberini (Fiorentina), Fabio Grosso
(Lyon), Nicola Legrottaglie (Juventus)

Mijlocaşi: Mauro Camoranesi (Juventus), Gaetano D”Agostino (Udinese), Daniele De Rossi (AS Roma), Gennaro Gattuso (AC Milan), Christian Maggio (Napoli), Riccardo Montolivo (Fiorentina), Simone Perrotta (AS Roma)

Atacanţi: Alberto Gilardino (Fiorentina), Vincenzo Iaquinta (Juventus), Simone Pepe (Udinese), Fabio Quagliarella (Udinese), Giuseppe Rossi (Villarreal/ESP), Luca Toni (Bayern).

×
Subiecte în articol: sport