x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dennis s-a rupt

Dennis s-a rupt

18 Mar 2004   •   00:00

Partida de la Ploiesti s-a disputat pentru ca asa trebuia, scorul din tur, 7-0 pentru Dinamo, nelasand nici o speranta Petrolului. Din nefericire, intors din Spania, Dennis Serban nu a apucat sa evolueze decat 41 de minute, el accidentandu-se serios.

Cei doi antrenori, Florin Marin si Ioan Andone, au decis sa trimita pe teren si jucatori care au evoluat mai putin sau care nu fac parte din grupul titularilor. Astfel, in echipa gazdelor a aparut, din primul minut si Dennis Serban. El a inceput partida ca mijlocas in spatele varfurilor. Noua vedeta a ploiestenilor nu a apucat sa arate prea multe, el accidentandu-se dupa 41 de minute de joc. Dennis a parasit terenul, acuzand o intindere, dupa o contra pentru minge cu dinamovistul Alexa.

Meciul nu a avut practic istoric, Dinamo conducand ostilitatile pe aproape tot parcursul jocului, rezolvand repede problema invingatorului.

DEBUTURI. Andone l-a titularizat intre buturi pe bielorusul Gaev, acesta gresind insa la golul ploiestenilor, marcat de Irimescu de la 28 de metri. In schimb, celalalt debutant al "cainilor", Ciubotariu, a reusit sa se remarce, reusind o pasa de gol. De partea cealalta, Florin Marin a incercat sa "taie" posesia prelungita a dinamovistilor scotand un atacant si introducand un mijlocas, la scorul de 0-2, tehnicianul ploieste-nilor temandu-se de o noua infrangere la scor. Gazdele puteau incheia partida la egalitate, dar in ultimul minut Marinescu a ratat o ocazie de gol.

REACTIE. Vizavi de suspendarea jucatorilor stelisti de la echipa nationala, presedintele lui Dinamo, Nicolae Badea, aflat la Ploiesti, a declarat: "Selectionerul Iordanescu hotaraste daca mai are nevoie de fotbalistii de la Steaua. Au existat multe greseli si scurtcircuite intre conducerea federatiei si clubul din Ghencea". Conducerea gruparii din Stefan cel Mare a fost prezenta in bloc la meci, in tribune mai luand loc Cristi Borcea si Gigi Netoiu.
( ADRIAN SIMION - Ploiesti )

Zbarah l-a scos pe Iliuciuc

In poarta ploiestenilor a fost titularizat portarul ucrainean Mikola Zbarah. Goalkeeper-ul venit de la Krivbas Krivoi Rog l-a convins pe tehnicianul petrolist. "A impresionat prin experienta pe care a aratat-o la antrenamente, plasament si calitati. Este un portar ce a aparat 9 ani in prima liga ucraineana si care m-a convins sa-l opresc in lot, desi a venit doar de doua saptamani", a spus Florin Marin, care a renuntat la Alex Iliuciuc pentru a-l pastra pe Zbarah in lot. Ucraineanul a semnat cu Petrolul un contract pe un an si jumatate si va castiga 35.000 de dolari pe sezon. El va lupta pentru titularizare chiar cu cel mai bun prieten al sau dintre actualii colegi, Marius Bratu, care il ajuta si cand vine vorba de traducerea indicatiilor antrenorilor.

×
Subiecte în articol: sport