x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport DINAMO - Amendă şi avertisment

DINAMO - Amendă şi avertisment

de Delia Gomoescu    |    26 Sep 2008   •   00:00
DINAMO - Amendă şi avertisment

Comisia de Disciplină a UEFA a amendat clubul din Şoseaua Ştefan cu 20.000 de franci elveţieni (13.000 de euro) şi i-a dat un avertisment pentru incidentele produse de fani la Nijmegen. 



Comisia de Disciplină a UEFA a amendat clubul din Şoseaua Ştefan cu 20.000 de franci elveţieni (13.000 de euro) şi i-a dat un avertisment pentru incidentele produse de fani la Nijmegen.  

La şedinţa desfăşurată ieri la sediul UEFA a participat şi directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, care, deşi este membru al forului, nu a avut drept de vot, deoarece în cazul supus judecăţii era implicat un club din ţara lui. “Comisia de Disciplină a luat hotărârea pe baza unor probe, s-a reconstituit filmul minut cu minut şi cred că s-a luat decizia corectă. Oricum, având în vedere că am primit ultimul avertisment, trebuie să fim foarte atenţi pe viitor”, a declarat antrenorul “câinilor”, Mircea Rednic. Şedinţa a început la ora 15:00, cu o oră mai târziu decât fusese anunţată iniţial, iar la finalul ei oficialii UEFA au anunţat clubul din Ştefan cel Mare că în cazul unei recidive va urma excluderea din competiţiile europene. “S-a luat o decizie conform regulamentului. Nu a fost nimic ieşit din comun. S-a judecat exclusiv după raportul întocmit după observator, în care se specifica faptul că nu a fost asigurată securitatea necesară, iar spaţiul dintre cele două grupări de suporteri nu a fost lăsat liber”, a explicat administratorul delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu.

Borcea, lângă Turcu

Preşedintele executiv FC Dinamo, Cristi Borcea, a declarat ieri, că acţionarul Vasile Turcu nu va pleca de la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare, pentru că echipa antrenată de Mircea Rednic are foarte multă nevoie de omul de afaceri. “La Dinamo e linişte. Vasile Turcu nu va pleca de la Dinamo, pentru că Dinamo are nevoie de Vasile Turcu mai mult decât are Turcu de Dinamo.” Înaintea meciului de azi, de la Bistriţa, preşedintele Gloriei Bistriţa, Ioan Horoba, a părut optimist. “Chiar dacă dinamoviştii sunt în fruntea clasamentului, noi tot o sa-i batem. Nici nu-mi trece prin cap că am putea pierde. Am încredere în băieţi”, a spus şeful bistriţean. În schimb, preşedintele de onoare, Jean Pădureanu, s-ar mulţumi şi cu un egal. “Sigur că nu e bine să pierdem, dar campionatul e abia la început. Ne-ar mulţumi orice rezultat în afară de înfrângere”.

×
Subiecte în articol: sport dinamo