x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Ruptura definitiva

Dinamo - Ruptura definitiva

de Vicentiu Neagoe    |    Mihai Igirosanu    |    09 Ian 2006   •   00:00
Dinamo - Ruptura definitiva

Sambata seara, presedintele executiv al lui Dinamo, Ioan Becali, si-a sarbatorit la Restaurantul "Doi Cocosi" ziua numelui. La petrecere au fost invitati toti jucatorii, mai putin "capitanul" Florentin Petre, care e dispus sa paraseasca echipa.

Alaturi de Becali au fost si doua dintre personajele care in trecutul apropiat s-au aflat in conflict cu sarbatoritul, selectionerul Victor Piturca si actualul presedinte al FR de Natatie, Viorel Paunescu.

CONTRE. Presedintele Consiliului de Administratie, Nicolae Badea, a fost si el prezent, insa n-a rezistat acolo decat aproximativ o jumatate de ora. Neinvitat de Ioan Becali, Florentin Petre nici nu l-a sunat pe presedintele executiv pentru a-i spune "La Multi Ani!", motiv pentru care Giovani s-a prefacut a fi dezamagit. "Ma doare ca nu m-a sunat de ziua mea. Ii doresc sa ajunga la Manchester United", a declarat ironic Becali. "Ii multumesc frumos ca are grija de mine!", a raspuns, in aceeasi nota, Florentin Petre.

INVITATI. Petrecerea organizata de Ioan Becali a fost onorata de Cl. Niculescu, Chihaia, Galamaz, Vlad Munteanu, Pulhac, Goian si Margaritescu, dintre jucatori. Din partea conducerii au fost prezenti Cristian Borcea, Vasile Turcu, Florin Busca, Dragos Savulescu sau Cornel Dinu.

DOLHA, IN STEFAN CEL MARE
Dorit de Rapid, Florentin Petre ar putea ajunge langa Podul Grant, la schimb cu portarul Emilian Dolha (foto), cazut in dizgratia lui Razvan Lucescu si exilat la echipa-"satelit" a giulestenilor. Conducerea dinamovista si-ar dori ca acest schimb sa aiba loc chiar in aceasta iarna, asta in conditiile in care cei doi jucatori isi incheie contractele cu Dinamo si cu Rapid in vara. Florentin Petre nu a dorit sa confirme informatia, sustinand doar ca, in acest moment, detine mai multe oferte din tara si din strainatate, in timp ce "capitolul Dinamo este unul inchis pentru mine, din vreme ce nu mai sunt dorit".

PRO SI CONTRA PETRE
Doua dintre numele importante pentru istoria lui Dinamo, Cornel Dinu si Ionut Lupescu, au avut opinii diferite in legatura cu situatia creata in jurul capitanului "cainilor", Florentin Petre. Actualul administrator-delegat al clubului, Cornel Dinu, a declarat: "Iesirea lui Giovani la adresa lui Florentin este o viziune a clubului, ce trebuie respectata si nimeni n-a conditionat vreodata imbracarea tricoului de bani". Pe de alta parte, directorul general al FRF, fostul international Ionut Lupescu, a sarit in apararea lui Petre. "Nu este normal modul in care este tratat Petre. Este un simbol al gruparii din Stefan cel Mare. Isi exercita profesia de fotbalist si poate sa ceara cat vrea din punct de vedere financiar. Merita din plin!", a declarat oficialul federatiei. Mijlocasul s-a aratat dezamagit de atacul lui Dinu. "Este omul pe care l-am sustinut in trecut si pe care l-am readus la echipa, alaturi de colegi, cand a fost inlaturat", a spus Petre.
×
Subiecte în articol: sport petre florentin petre florentin