x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo-Steaua / Turcu: Cît bag bani, nu pot să-mi spună să nu vorbesc

Dinamo-Steaua / Turcu: Cît bag bani, nu pot să-mi spună să nu vorbesc

01 Mai 2008   •   00:00

Vicepreşedintele executiv al FC Dinamo, Vasile Turcu, a declarat, duminică, la Sport.ro, că a fost jignit de preşedintele executiv Cristi Borcea şi a precizat că atîta timp cît el investeşte bani în club, nu i se poate impune să nu vorbească.



"Borcea a spus că dacă eram singur la Dinamo, dădeam meciul Stelei. Dacă el crede că aş putea face aşa ceva, să jure el cu mîna pe Biblie....Eu nu vreau să cîştige nici Steaua, dar nici CFR, că m-a jignit. N-aş da nimănui un meci, sunt dinamovist, îmi respect investiţia, nici familiei nu i-aş da meciul. Am zis tot timpul că vreau să bat Steaua. Domnul Borcea m-a jignit prin telefon, poate are o prietenie cu cei de la Cluj. Eu am fost cuminte, nu l-am jignit. Daca îl jignea cineva pe el, eu mă luptam pentru el, asta înseamnă o prietenie şi o asociere, nu că am dat declaraţie despre altclub. Aşa e treaba mea. Cît bag bani, nu pot să-mi spună să nu vorbesc. Ei vor probabil vreun fraier care să bage bani şi să tacă, nu merge cu mine. Probabil le-am luat din imaginea lor", a spus oficialul dinamovist, reacţionînd astfel la afirmaţiile lui Borcea, care a spus că împreună cu acţionarii FC Dinamo au decis ca nimeni de la club să nu mai vorbească cu presa, în afară de Mircea Rednic şi Cornel Dinu, şi că s-a săturat să vadă tot timpul că Turcu dă declaraţii.

Vasile Turcu a precizat că va discuta cu acţionarii de la Dinamo. "O să am o discuţie cu ei. Cînd băgam toţi aceiaşi bani, nu e niciunul mai presus decît mine. M-a deranjat să spună că dacă eram singur dădeam meciul Stelei, inflamează. Nici în glumă n-ai voie să spui aşa, ce, suporterii noştri sunt glumă? Dacă pierde Steaua, cu un ochi o să rîd, că a cîştigat Dinamo, şi cu unul o să plîng, că a luat CFR Cluj titlul. Nu suport atîta infatuare, cum e la Cluj. E cineva acolo la Cluj care m-a jignit. Mai sunt şi alţii prin spatele lor pe acolo, pe la Cluj", a adăugat Turcu.

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat că dacă CFR Cluj ar pierde titlul, diferenţa n-ar fi făcută de jucători şi antrenori, ci prin alte criterii. "Dacă am pierde titlul, în primul rînd l-am pierde noi, iar Steaua nu l-ar cîştiga. Diferenţa n-ar fi făcută de jucători şi antrenori, ci prin alte criterii. Am greşit şi noi destul de mult în acest retur, am beneficiat şi de conjuncturi puternice, CFR se va lupta pentru titlu an de an, lumea se va obişnui. În spatele CFR-ului nu e nimeni, sunt poveşti scoase ştim noi de cine, dînsul probabil a preluat de-a gata afirmaţiile cuiva. În spate nu e nimeni, sunt doar firmele domnului Paszkany, care susţine finaciar, şi multa muncă", a afirmat Mureşan.

  • Mediafax

×
Subiecte în articol: sport cluj