x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dnepr - Sahtior 1-3 - Mircea Lucescu, lider in Ucraina

Dnepr - Sahtior 1-3 - Mircea Lucescu, lider in Ucraina

26 Iul 2004   •   00:00

Dupa 2 - 0 in prima etapa cu marea rivala Dynamo Kiev, chiar in deplasare, a urmat o victorie "scurta" pe teren propriu, 1 - 0 cu Cernomoret Odessa.

DANIEL STAN

Sambata, Sahtior Donetk s-a deplasat din nou la o contracandidata la titlu, Dnepr Dnepropetrovsk, de unde s-a intors cu al treilea succes consecutiv in campionatul Ucrainei: 3 - 1!

TITULARI. Mircea Lucescu a mizat de la inceput pe patru romani din cei cinci pe care-i are in lot: Stoican, Barcauan si Rat in defensiva, plus Marica in atac. Florea nu a fost decat rezerva. Gazdele au deschis scorul inca din start, in minutul 6, dupa o greseala colectiva a defensivei vicecampioanei. Numai ca, imediat, "minerii" au inceput asaltul.

RATARI. Dupa o serie de mari ratari, cu Marica in prim-plan, oaspetii au egalat pe finalul primei reprize tot prin fostul dinamovist, care a reluat in plasa centrarea lui Srna. La reluare a continuat seria ocaziilor elevilor lui Mircea Lucescu, dar au venit si punctele victoriei, reusite de Timosciuc si de inlocuitorul lui Marica, nigerianul Aghahowa, care a punctat decisiv in prelungiri. Prin acest nou success, "Il Luce" este lider in Ucraina, cu 9 puncte din tot atatea posibile.

×
Subiecte în articol: sport