x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Doi capitani pe San Siro?

Doi capitani pe San Siro?

de Mihai Igirosanu    |    05 Aug 2008   •   00:00
Doi capitani pe San Siro?

STEAUA ● Radoi, aproape sa ajunga linga Chivu, la Inter
Capitanul Stelei, Mirel Radoi, este foarte aproape sa fie imprumutat pentru un sezon la campioana entitre a Italiei, Inter Milano. Conform intelegerii, care este aproape parafata, "nerazzurri" vor plati 2 milioane de euro pentru serviciile internationalului stelist.



STEAUA ● Rădoi, aproape să ajungă lîngă Chivu, la Inter
Căpitanul Stelei, Mirel Rădoi, este foarte aproape să fie împrumutat pentru un sezon la campioana entitre a Italiei, Inter Milano. Conform înţelegerii, care este aproape parafată, "nerazzurri" vor plăti 2 milioane de euro pentru serviciile internaţionalului stelist.

Anunţată de finanţatorul Gigi Becali chiar înaintea meciului de duminică seară, 2-1, în Ghencea, cu FC Braşov, trecerea lui Mirel Rădoi la echipa unde evoluează căpitanul echipei naţionalei, Cristi Chivu, este iminentă.

SEMNALE. Noul antrenor al lui Inter, portughezul Jose Mourinho, caută cu disperare soluţii pentru centrul defensivei. Oamenii de bază ai apărării milanezilor, Marco Materazzi, Ivan Cordoba şi Walter Samuel, sînt toţi accidentaţi, iar revenirile pe gazon par destul de îndepărtate. Soluţia Rădoi a apărut în momentul intrării în impas a negocierilor cu FC Barcelona pentru transferul internaţionalului mexican Rafael Marquez. Mutarea este confirmată într-un fel şi prin faptul că Rădoi nu va fi trecut pe lista UEFA pentru "dubla" din turul III preliminar al Ligii Campionilor, contra celor de la Galatasaray Istanbul. Totuşi, căpitanul Stelei ar putea juca şi în deplasarea de la Iaşi, din etapa a treia a Ligii I, unde ar putea fi urmărit din nou de un trimis al Interului.

Becali: "Nu îmi doresc să se facă transferul!"

Gigi Becali şi-a schimbat ieri discursul, lăsînd de înţeles că nu prea şi-ar dori despărţirea de finul Mirel Rădoi. "O să vină cineva să-l vadă în meciul cu Poli Iaşi, nu este adevărat că pleacă marţi sau miercuri în Italia să semneze. Oricum, dacă nu pleacă pînă la meciul cu Galatasaray, de săptămîna viitoare, nu mai pleacă deloc, pentru că nu mai poate să joace la ei în Liga Campionilor. Eu nu sînt interesat şi nu îmi doresc să se facă transferul, dar dacă ei vor să semneze în condiţiile astea, eu o să accept pentru el. E bine din punct de vedere financiar şi pentru Mirel, pentru că va lua două milioane de euro salariu, dar şi pentru mine, pentru că aş lua 15 milioane", a declarat finanţatorul "roş-albaştrilor". "Mourinho este un superantrenor şi nu mă aşteptam să mă dorească. Era unul dintre ultimii de la care m-aş fi aşteptat să mă antreneze. Chiar dacă e vorba doar de un împrumut, Inter e o echipă prea mare ca să o refuzi. Ar fi un pas uriaş pentru cariera mea. Ar fi bine să joc alături de Chivu, aş fi onorat, dar, pînă nu dau eu cu pixul, nu sînt sigur. Cred că Steaua poate bate pe Galatasaray şi fără mine. După cum aţi văzut, Steaua poate cîştiga şi fără Dică, jucătorul care era considerat motorul echipei. Plec cu inima împăcată, iar cînd va expira împrumutul voi veni să-mi iau medalia de campion. Sînt parcă de o viaţă la Steaua, de opt ani", a mărturisit Rădoi.

×
Subiecte în articol: sport rădoi