x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Drama - Baiatul lui Beckham are epilepsie

Drama - Baiatul lui Beckham are epilepsie

de Delia Gomoescu    |    06 Noi 2006   •   00:00
Drama - Baiatul lui Beckham are epilepsie

David Beckham are necazuri si in afara terenului. Mijlocasul lui Real Madrid trebuie sa-si fereasca fiul cel mijlociu, pe Romeo, de bliturile aparatelor de fotografiat, fiindca baiatul in varsta de 4 ani sufera de epilepsie.

Potrivit publicatiei News of the World, Romeo a reactionat violent dupa ce a fost fotografiat pe Aeroportul Heathrow in urma cu o saptamana, cand a revenit de la Madrid, impreuna cu mama sa, Victoria, si cu cei doi frati, Brooklyn (7 ani) si Cruz (1 an). Mai intai, el si-a aparat ochii de blituri, in timp ce Victoria il impingea pentru a ajunge mai repede la masina. Apoi, copilul a inceput sa tipe si sa dea cu picioarele dupa ce un fotograf insistent a incercat sa-i faca poze in masina. Victoria l-a strans in brate pe Romeo, incercand sa il protejeze de luminile intermitente, si a strigat: "Lasati-l in pace! Are epilepsie. Toate aceste blituri ii pot declansa o criza. Nu mai faceti asta!". David si Victoria au aflat in curand ca baiatul lor este bolnav. "Sunt extrem de ingrijorati", a spus un apropiat al cuplului.

ROMEO AR PUTEA SA MOARA IN TIMPUL UNEI CRIZE
Epilepsia este o boala a sistemului nervos ce se manifesta prin crize convulsive intermitente, insotite de pierderea cunostintei, de halucinatii si de alte tulburari psihice. Bolnavii de epilepsie pot deceda in timpul unei crize. Crizele pot fi declansate de lumina intermitenta. In ultimii trei ani, Romeo Beckham a fost transportat la spital de patru ori. Initial, David si Victoria au crezut ca baiatul are convulsii cauzate de febra. Dar crizele au continuat sa apara si in cele din urma copilul a fost testat pentru epilepsie. Potrivit News of the World, Victoria i-a cerut sfatul cantaretului Elton John, care sufera si el de epilepsie si este nasul lui Romeo. Kevin Smith, patronul agentiei Splash, care a surprins imagini in momentul incidentului de la aeroport, a declarat ca nu va mai permite angajatilor sa foloseasca blitul cand il fotografiaza pe Romeo: "Pentru nici o fotografie nu merita sa fie pusa in pericol viata unui copil".

×
Subiecte în articol: sport epilepsie romeo