x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Eternul război al oltenilor

Eternul război al oltenilor

de Mihai Igirosanu    |    Marius Mihalcea    |    08 Apr 2009   •   00:00
Eternul război al oltenilor
Sursa foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor/Intact images

Stadionul "Ion Oblemenco" va găzdui în această seară, de la ora 21:00, în direct la Antena 1, cel mai aşteptat duel al etapei. Disperării "câinilor" de a prinde, în sfârşit, grupele Ligii Campionilor i se vor opune orgoliul şi elanul unei echipe oltene care vrea să termine sezonul pe podium.



rupa lui Nicolo Napoli vrea să rupă complexul pe care Craiova îl are în faţa dinamoviştilor, dar să şi facă un pas hotărât pentru atingerea obiectivului din acest sezon: locul 3.

MITITELU: "SPER SĂ BATEM CU 1-0"
Oltenii au vândut cele 22.000 de bilete puse în vânzare, astfel că meciul se va desfăşura cu casa închisă. Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a prefaţat confruntarea din această seară: "Un meci pe care putem să-l câştigăm, pentru că avem valoare să-l câştigăm, dar sperăm că presiunea nu îi va afecta pe unii dintre jucătorii noştri mai tineri şi sperăm că vom avea şi şansă. Pentru că, în fotbal, dacă nu ai şi şansă nu faci nimic. Universitatea luptă pentru locul 3 şi, dacă nu poate să termine pe acest loc şi ia locul 4 sau 5, este bine şi aşa, dar locul 3 este ţinta noastră. Eu sper să batem cu 1-0. E un meci în care sperăm că visul suporterilor Craiovei de a învinge din nou pe Dinamo după foarte mult timp se va îndeplini". În replică, preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea a spus: "Craiova e o echipă tânără, bună, ne aşteaptă un meci greu. Nu suntem deja învingători. Dacă vom repeta comportamentul din meciul cu Rapid, atunci vom câştiga. Presiunea e mult mai mare pe ei, chiar dacă ne batem pentru campionat, eu am simţit-o când nu mai bătusem de mult pe Steaua, iar ei nu ne-au bătut de atât timp".

Dănciulescu, în top

Golul marcat etapa trecută în poarta Rapidului l-a urcat pe atacantul lui Dinamo Ionel Dănciulescu pe locul 4 în clasamentul all-time al golgeterilor din Liga 1: "Mă simt măgulit de faptul că sunt în topul golgeterilor din istoria primei divizii. Primordial pentru mine e să câştig titlul cu Dinamo.

Ne dorim foarte mult să ajungem în Liga Campionilor. Am avut o şansă mare în urmă cu doi ani, cu Lazio, dar am ratat-o. Nu pot spune acum dacă vom avea aceeaşi prestaţie ca CFR în Ligă, dar sperăm să avem o participare bună. Dar nu am ajuns acolo încă, aşa că nu mă voi pronunţa". Până în prezent, Dănciulescu are în palmares două titluri de golgeter.

×
Subiecte în articol: sport